Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe, direct tussen Harderwijk en Nunspeet, op slechts 3 minuten van de zwaluwhoeve en direct gelegen aan talloze fietsroutes.

Het hotel
Het hotel beschikt over 20 Standaard kamers, 67 Deluxe kamers, 4 Suites en 11 vergaderzalen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heb je toegang tot het wireless internet. Bijzonder is Villa De Beyaerd: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten of particulier verblijf (bijvoorbeeld een familie reunie).

Veluwe Events
Sinds 2014 is één van de grootste outdoorcentra van Nederland; Veluwe Events onderdeel van het hotel. Zij organiseren de  meest uiteenlopende activiteiten, zoals quad en 4x4 rijden, lasergamen, klimtorens, challenge parcours etc.

De omgeving 
Een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. Je kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras. Historische stadjes, prachtige natuur, bijzondere musea, veelzijdige attracties en dierenparken liggen allemaal binnen handbereik!
(Elektrische) Fietsen zijn te huur bij de receptie van het hotel en je ontvangt hierbij gratis een aantal leuke fietsroutes. 

Contactinformatie

Adres
Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd Harderwijkweg 497 8077 RJ Hulshorst Route plannen
Telefoon
+31 (0)34 145 15 41

Contactinformatie

Adres
Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd Harderwijkweg 497 8077 RJ Hulshorst Route plannen
Telefoon
+31 (0)34 145 15 41