De Wije Werelt

Camping De Wije Werelt is een eigentijdse luxe gezinscamping, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf de camping wandel en fiets je direct natuurgebied De Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand.

Kinderen kunnen eindeloos spelen in onze indoor speeltuin (met familierestaurant) De Houtzagerij maar ook buiten in de verschillende speeltuinen én de natuurspeelplaats. Verder zijn er: het verwarmde zwembad, de  kinderboerderij,  skelters en het kindertheater.

Comfortabel kamperen? Dat kan: bijna alle plaatsen zijn comfortplaatsen en enkele plaatsen beschikken zelfs over privé-sanitair. Maar ook voor natuurkamperen bent op De Wije Werelt aan het juiste adres.

Om te huren is er ruim keus uit zeer unieke duurzame accommodaties, zoals de Pod/Geurt (eenvoudige sfeervolle houten huisjes), Veluwse Jachthutten, MobilHomes, Boslodges óf Zwerfhutten. Deze Zwerfhutten zijn geschikt voor max. 8 personen en volledig ingericht

Contactinformatie

Adres
Arnhemseweg 100-102 6731 BV Otterlo Route plannen
Telefoon
+31 (0)31 859 12 01

Contactinformatie

Adres
Arnhemseweg 100-102 6731 BV Otterlo Route plannen
Telefoon
+31 (0)31 859 12 01