Bungalowpark Hoenderloo

Tegenover natuurgebied Schenkenshul ligt Bungalowpark Hoenderloo. Midden in de Veluwse bossen verblijf je in een huiselijke Villa voor de ultieme Veluwe-beleving.

Bungalowpark Hoenderloo is onderdeel van Roompot Vakanties en met een semi-overdekt zwembad, twee tennisbanen, een natuurlijke speeltuin, Koos Konijn en een 9-holes midgetgolfbaan is er voor jong en oud altijd wat te beleven!

In het hoofdgebouw vind je restaurant De Boskantine en het Veluwecentrum; dé uitvalsbasis voor een vakantie of dagje uit op de Veluwe. De Veluwe ambassadeurs staan dagelijks voor je klaar in dit speciaal ingerichte bezoekerscentrum dat tevens onderdak biedt aan het Staatsbosbeheer informatiepunt. Vanuit hier starten diverse unieke wandel- en fietsroutes, het Plaggenstekerspad (Klompenpad) én het Kabouterpad! De ambassadeurs weten de mooiste plekjes in de omgeving te vinden en wijzen je graag de weg, zowel offline als online. Laat je inspireren door de Veluwe ambassadeurs en neem een kijkje op de site van het Veluwecentum of lees de laatste editie van het magazine Fijn!Veluwe!

Contactinformatie

Adres
Krimweg 140 7351 TM Hoenderloo Route plannen
Telefoon
+31 55 378 1808

Contactinformatie

Adres
Krimweg 140 7351 TM Hoenderloo Route plannen
Telefoon
+31 55 378 1808