Campingpark de Vuurkuil

De Vuurkuil ligt middenin de bossen op landgoed Hulshorst tussen Nunspeet en Harderwijk. Hier vindt u rust en ruimte in de zomer maar ook in de winter!

Wilt u oog in oog staan met een edelhert of gewekt worden door het gezang van vogels? Genoeg natuur te beleven op en rondom het park. Tevens beschikken wij over een eigen imkerij voor verse honing. 

Ook in de winter kunt u terecht om te kamperen. Het compleet nieuwe toiletgebouw is geheel duurzaam verwarmt d.m.v. vloerverwarming. Het park heeft ruime comfort plaatsen. De grond is verhard, waardoor u in elke weersituatie met uw camper, caravan en auto op het terrein kunt komen.

Droomt u ook van uw eigen chalet op de Veluwe? U kunt op het park huren of zelf een prachtig chalet kopen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

De omgeving bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen. Wilt u heerlijk ontspannen in de sauna? De zwaluwhoeve is om de hoek. Prachtige oude plaatsen als Elburg en Harderwijk zijn een bezoek zeker waard. Kom zelf ontdekken en ervaren wat de omgeving te bieden heeft!

Heeft u na een dag vol inspanning trek gekregen dan kunt u een hapje komen eten in de prachtige oude pittoreske Veluwse boerderij gelegen op het park.

Contactinformatie

Adres
Vuurkuilweg 15 8077 RP Hulshorst Route plannen
TV, audio, video & Internet Internetverbinding: WiFi
Faciliteiten (Algemeen) Restaurant (voor gasten)
Voorzieningen gehandicapten Toegankelijk voor gehandicapten
Huisdieren Huisdieren: Huisdieren toegestaan
Capaciteit Toelichting capaciteit: 100 vakantiehuisjes
aantal toeristische plaatsen: 33

Gem. prijs €15,00 - €20,00

Contactinformatie

Adres
Vuurkuilweg 15 8077 RP Hulshorst Route plannen