Hotel Papendal

Je verblijft midden in het natuurschoon van de Veluwe en ziet (top)sportend Nederland om je heen wanneer je kiest voor Hotel Papendal. In dit schitterende hotel kun je alle kanten op.

Kies uit de 3 of 4sterren hotelkamers, geniet van sportieve luxe of wees buiten actief in de bossen tijdens een fiets- of wandeltocht. Bovendien kun je in het gehele hotel gebruik maken van gratis WIFI internet. In Restaurant 20 28 kun je genieten van een heerlijk Live Cooking Ontbijtbuffet, lunch of diner met uitzicht op de Veluwse bossen. In de hotelbar Dug Out kun je terecht voor een lekker kopje koffie of een borrel. In Dug Out vind je tevens het startpunt van Pitch&Putt Golf Papendal. Als gast van Hotel Papendal heb je gratis toegang tot het wellness center. Hier vind je een sauna, stoomcabine, relaxruimte en een kleine fitness. Let wel, in het wellness center is het verplicht om badkleding te dragen.

Of je samen met je partner of gezellig met het hele gezin in Hotel Papendal verblijft, er is genoeg te beleven in de omgeving! Ga een dagje naar Burgers’ Zoo of ga uitgebreid shoppen in het gezellige centrum van Arnhem. Voor fiets- en wandeltochten ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je bevindt je temidden van de Veluwe en Het Nationale Park de Hoge Veluwe waar je ook het Kröller-Müller Museum of het Nederlands Openluchtmuseum kunt bezoeken. Vraag bij de receptie om leuke fiets- en wandelroutes of ga zelf op avontuur. 

Contactinformatie

Adres
Hotel Papendal Papendallaan 3 6816 VD Arnhem Route plannen
Telefoon
026 483 7911
Faciliteiten (Algemeen) Restaurant (voor gasten)
Voorzieningen gehandicapten Toegankelijk voor gehandicapten
TV, audio, video & Internet Internetverbinding: WiFi
Huisdieren Huisdieren: Huisdieren niet toegestaan
Eetgelegenheid Ontbijt
Lunch
Diner
Nationaliteit keuken:
Internationaal
Classificatie Classificatie in sterren: 4
Capaciteit Aantal kamers: 151
Aantal couverts: 220

Contactinformatie

Adres
Hotel Papendal Papendallaan 3 6816 VD Arnhem Route plannen
Telefoon
026 483 7911