Nederlands Openluchtmuseum

Beleef de geschiedenis in het Nederlands Openluchtmuseum. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen boven aan het dagelijks leven van vroeger. De historische huizen en boerderijen in het landelijke museumpark bruisen van het leven. Vriendelijke 'bewoners' vertellen vol vuur over hun leven en hun werk en er is van alles te doen voor jong en oud. Een bezoek aan het Openluchtmuseum is het leukste dagje uit voor de hele familie.

Leef je droom
Tijdens de weekenden en vakanties in de maand oktober kunt je, in het kader van de Maand van de Geschiedenis, het interactieve spel Leef je droom spelen. Dromen van een beter leven. Het is van alle tijden. Waar droomden onze voorouders van en wat moesten zij doen om Rijk, Beroemd en/of Gelukkig te worden? Werd je ooit ‘een kwartje’ als je voor een dubbeltje geboren was? Je ontdekt het tijdens een interactieve tour (met je eigen smartphone) door het museumpark.

Tijdens een interactieve tour door het museumpark krijg je opdrachten die je helpen die historische dromen in daden om te zetten. Je wordt op de proef gesteld: ben je een doorzetter, heb je lef en werk je hard? Ben je trouw en kun je tegen een stootje of ben je voor het geluk geboren…
Speel mee in het Nederlands Openluchtmuseum en leef nog lang, beroemd, rijk en gelukkig.
Krijg een voorproefje van dit interactieve spel!

Contactinformatie

Adres
Hoeferlaan 4 6816 SG Arnhem Route plannen
Telefoon
026-3576111

Contactinformatie

Adres
Hoeferlaan 4 6816 SG Arnhem Route plannen
Telefoon
026-3576111