Restaurant Planken Wambuis

Restaurant Planken Wambuis ligt op 1 minuut van de snelwegen A12 & A50 en is daarmee een ideale afspreek-locatie bij een bezoek aan de Veluwe, Kröller-Müller Museum & Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Arnhem, Sportcentrum Papendal, Openluchtmuseum, Burgers' Zoo & Gelredome.

Er is een grote, gratis parkeerplaats. De keuken werkt met verse en veel biologische ingrediënten en producten waar mogelijk van lokale afnemers en boeren. Zo proef je de streek tijdens uw lunch of diner.
De koffie, zuivel, het brood en kalfsvlees zijn van biologische oorsprong en er wordt met veel producten uit Arnhem, Ede, Wekerom, Lunteren en Otterlo gewerkt.

De prijzen zijn redelijk en Planken Wambuis biedt je een comfortabele setting met fijne leren stoelen bij de open haard. Verder een bar, WIFI, een aparte ruimte voor groepen, verjaardagen, high-tea of high-wine, een vergaderzaal met eigen voorzieningen, oplaadpunten voor elektrische fietsen, een prachtig beschut tuin-terras, een buiten speeltuin voor kinderen en diverse kindermenu's en vegetarische gerechten. 

Contactinformatie

Adres
Verlengde Arnhemseweg 146 6718 SM Ede Route plannen
Telefoon
026-4821251
Vervoer Gratis parkeren
Eetgelegenheid Nationaliteit keuken:
Frans Nederlands Specialiteit keuken:
vegetarisch biologisch

Contactinformatie

Adres
Verlengde Arnhemseweg 146 6718 SM Ede Route plannen
Telefoon
026-4821251