Stayokay Arnhem

Stayokay Arnhem is onderdeel van een keten en telt 26 vestigingen door heel Nederland. De vestiging in Arnhem is in de jaren 30 gebouwd als jeugdherberg Alteveer en heet sinds 2003 Stayokay Arnhem. Het hostel trekt veel binnenlandse en buitenlandse groepen maar ook families en vergadergasten vinden hun weg naar de Diepenbrocklaan.

Het hostel beschikt over de volgende faciliteiten:
Sfeervolle bar met darts & poolbiljart, restaurant met 180 zitplaatsen, 200 bedden verdeeld over 2- ,4- ,5- ,6- ,7- en 8 persoonskamers, multifunctionele (vergader)zalen, bosrijke tuin met diverse (dak)terrassen, fiets- en mountainbike verhuur, kindvriendelijke speeltuin en gratis parkeren. In het restaurant wordt dagelijks ontbijt, lunch en het dagmenu geserveerd, waarbij bewust met biologische producten wordt gewerkt.

Ook tijdens concertdagen in het GelreDome is Stayokay Arnhem een geschikte locatie, tijdens deze dagen biedt Stayokay de gasten een "all-in" pakket inclusief plateservice, vervoer van Stayokay naar GelreDome en terug en een lazy check out met brunch.

Overnachten, vergaderen, een feestelijk buffet, barbecue, high-tea, actief- of sportief programma; alles kan bij Stayokay Arnhem. 

Contactinformatie

Adres
Diepenbrocklaan 27 6815 AH Arnhem Route plannen
Telefoon
026 442 0114
Faciliteiten (Algemeen) Restaurant (voor gasten)
Voorzieningen gehandicapten Toegankelijk voor gehandicapten
TV, audio, video & Internet Internetverbinding: WiFi
Huisdieren Huisdieren: Huisdieren niet toegestaan
Capaciteit Aantal bedden: 200
Aantal kamers: 33

Contactinformatie

Adres
Diepenbrocklaan 27 6815 AH Arnhem Route plannen
Telefoon
026 442 0114