Vakantieoord Het Lorkenbos

Het Lorkenbos is een kleinschalig vakantiepark dat ruim is opgezet en aan de rand van een prachtig natuurgebied is gevestigd. Je vindt hier vakantiebungalows, familiehuizen, kampeerplekken en vooral veel rust en ruimte midden in het bos. Op een klein stukje lopen van het park tref je een grote Zandvlakte en natuurgebied Planken Wambuis, waar wilde koeien en paarden leven. Vanuit het park is er direct toegang tot vele kilometers wandel- en fietsroutes.

Het Lorkenbos is zeer geschikt voor rustzoekers en mensen die graag buiten zijn. Het park is ruim opgezet voor veel privacy, zowel bij de vakantiehuizen als de kampeerplekken. Gezellig een weekendje weg of een korte vakantie met het gezin of hele familie is hier mogelijk. Er is keuze uit kleine 2 persoons vakantiehuizen en grotere familiehuizen tot 16 personen. 
Het Lorkenbos heeft 3 speeltuinen, een verwarmd buitenzwembad en een leuk kabouterbos. Daarnaast zijn er skelters te leen, is het mogelijk om fietsen te huren, catering te laten verzorgen, leuke arrangementen te boeken en van alles om de vakantie tot een succes te maken. Voor een ontspannen vakantie kom je naar Het Lorkenbos op de Veluwe.

Bezoek in de nabijgelegen steden de diverse musea, attractieparken, dierentuinen en natuurlijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe, welke haar ingang in Otterlo heeft. Hier kun je de Veluwe echt gaan ontdekken.

Contactinformatie

Adres
Het Lorkenbos Mosselsepad 64 6731 SM Otterlo Route plannen
Telefoon
+31 318 - 591 567

Contactinformatie

Adres
Het Lorkenbos Mosselsepad 64 6731 SM Otterlo Route plannen
Telefoon
+31 318 - 591 567