Van der Valk Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk op de Veluwe ligt op een uniek stukje in Nederland, de Veluwe. Je kan de omgeving ontdekken per fiets of te voet. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdek je de grootse natuur, maar valt je oog ook op ieder detail.

Van der Valk Hotel Harderwijk is prachtig gelegen in de bossen, vlakbij de A28 met de charme en gemoedelijkheid van de Veluwe. Het hotel beschikt over 90 royale hotelkamers en suites. De luxe kamers zijn voorzien van whirlpool & rainshower. Vanuit de hotelkamers kijk je de bossen in. Het type ‘Onze’ kamer beschikt zelfs over een balkon of terras waar je heerlijk kunt vertoeven.

Kom binnen in een prachtige, ruime lobby met een bijzonder kleurrijk interieur; wat speels verwijst naar de natuur. Hoe langer je rondkijkt, hoe meer bijzondere details er opvallen. Onze bloemendame zorgt elke week voor verse bloemen en mooie boeketten.

De bonte kleuren in combinatie in ons restaurant met warme en rustige tinten, kroonluchters en opvallende behangprints zorgen voor een unieke sfeer. Een prachtige locatie voor een romantisch diner voor twee of voor de heerlijke zondagsbrunch met de hele familie.

In de hotelbar, waar onze open haard brandt, geniet je van een aperitief of na afloop van uw wandeling/fietstocht of diner van een lekker kopje koffie of thee. Met uitzicht op het bos is dit de plek waar iedereen tot rust komt. Wanneer het weer het toe laat kan je genieten op ons zonnige terras in de tuin van het hotel.

Ook voor de zakelijk markt ligt het hotel in een inspirerende omgeving. Wij beschikken over 9 multifunctionele zalen met een maximale capaciteit van 480 personen, gratis WiFi en ruime parkeergelegenheid.

 

Contactinformatie

Adres
Van der Valk Harderwijk Leuvenumseweg 7 3847 LA Harderwijk Route plannen
Telefoon
+31 341 801010

Contactinformatie

Adres
Van der Valk Harderwijk Leuvenumseweg 7 3847 LA Harderwijk Route plannen
Telefoon
+31 341 801010