De Paalberg

"De Paalberg" is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei. Er zijn 213 plaatsen voor de toeristische verhuur. Stuk voor stuk schitterend gelegen plaatsen. Ook zijn er nog 7 mooie luxe bungalows in de verhuur. Daarnaast zijn er nog 350 jaarplaatsen verdeeld over huisjes, stacaravans en toercaravans. Alle plaatsen zijn zeer ruim gelegen. Zodra je het terrein oploopt ontdek je dat de "De Paalberg" beslist geen standaard camping is. Nergens zie je hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij.

Heel veel aandacht wordt besteed om het bosachtige karakter van het terrein zoveel mogelijk te behouden.
Daarbij is het beheer van het park zodanig dat iedere plaats ruim voldoende zonne-uren heeft. "De Paalberg" heeft geen buren.
Aan alle kanten loop je vanaf het terrein het bos in of de hei van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden. "De Paalberg" is autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein.
 
Er zijn twee parkeerplaatsen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de camping, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Uiteraard mag je bij aankomst met caravan of tent doorrijden naar de plaats. Heb je tussendoor bagage te vervoeren? Hiervoor zijn speciale bagagekarretjes beschikbaar.

Voor de kids is er genoeg te doen, want tijdens de vakantieweken is er op de Paalberg een uitgebreid recreatieprogramma voor alle leeftijden. Daarnaast is er een voetvalveld, tennisbanen, tafeltennistafels en een binnen- en buitenzwembad. De schaapskooi bereikt u via een prachtige wandeling door het bos en over de heide. Ook is een uitstapje naar het Dolfinarium of Walibi vanaf ons park makkelijk te doen.

Kortom een goede keus om je verblijf te boeken op Recreatiecentrum De Paalberg!

 

Contactinformatie

Adres
Drieërweg 125 3852 MA Drieërweg 125, 3852 Ermelo Route plannen
Telefoon
0341- 552 373

Contactinformatie

Adres
Drieërweg 125 3852 MA Drieërweg 125, 3852 Ermelo Route plannen
Telefoon
0341- 552 373