Veluwecamping De Pampel

Op Veluwecamping de Pampel ben je één met de natuur en kom je tot rust. Geniet van alle gemakken en faciliteiten van de camping.

‘s Ochtends wakker worden door de fluitende vogels en het geknisper van eekhoorntjes in het bos. Wie weet heb je geluk en kijk je vanuit je camper of caravan wel recht in de ogen van een ree of wild zwijn! Of ga je mee met een excursie van Staatsbosbeheer om één van de big five op de Veluwe te spotten?

Op Veluwecamping de Pampel ben je één met de natuur en kom je tot rust. Geniet van alle gemakken en faciliteiten en maak gebruik van het ultra luxe sanitairgebouw Saniplaza. Op De Pampel vind je 275 kampeerplaatsen van diverse typen… tot en met privé-sanitair aan toe!

Verhuur
Geen caravan of tent? Huur dan een van de 26 bijzondere accommodaties. Wat dacht je van een Veluws vakantieboerderijtje, een Woodlodge. Of zelfs een heuse boomstam… Als dat niet bijzonder is!

De Pampel ligt op circa een kwartier fietsen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Fietsen zijn bij de camping te huur. Ze verzorgen lunchpakketten als je een hele dag op pad gaat.

Veluwecamping De Pampel helpt je graag om de Veluwe te ontdekken!

 

Veluwecamping De Pampel is door de @ANWB gewaardeerd met 5 sterren, en is toegevoegd als één van de 47 ANWB Topcampings van Nederland!

Contactinformatie

Adres
Woeste Hoefweg 35 7351 TN Hoenderloo Route plannen
Telefoon
055 - 378 17 60
TV, audio, video & Internet Internetverbinding: WiFi
Zwemmen Zwembad:
Buiten Overdekt
Eetgelegenheid Type eetgelegenheid:
restaurant

Contactinformatie

Adres
Woeste Hoefweg 35 7351 TN Hoenderloo Route plannen
Telefoon
055 - 378 17 60