Zandsculpturenfestijn

Bij de Beeldentuin in Garderen vindt van 14 april tot en met 28 oktober 2017 voor alweer de negende keer het bijzondere evenement ’t Veluws Zandsculpturenfestijn plaats. Het thema van dit jaar, Erop uit in eigen land, is een feest der herkenning!

Park vol met herkenning
Het park zal ook in 2017 weer gevuld worden met de mooiste sculpturen die in het teken staan van erop uit gaan in eigen land. Er zullen hele herkenbare aspecten aan bod komen, zoals de vakantieproblemen en de weersomstandigheden. Ook de typisch Nederlandse uitstapjes ontbreken niet, zo staat een dagje naar het strand gaan en een bezoek aan een dierentuin uitgebeeld in zand. Kortom de moeite en het lachen waard om ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2017 te bezoeken voor een dagje plezier en vertier.


Groot binnen gedeelte
Ook is er een groot gedeelte van de sculpturen in het binnen gedeelte gemaakt. Dit jaar zullen er gezelschapsspellen uitgebeeld worden. Een uiteenlopende verzameling van ganzenborden tot monopoly, voor ieder wat leuks!


Horecagelegenheid
Groepen zijn van harte welkom in ons park. Wij beschikken over twee grote ruimtes om groepen te ontvangen en hier kunnen wij hen voorzien van koffie met gebak of een heerlijke lunch. 

  • Rolstoelvriendelijk park
  • Volop mogelijkheden voor groepen
  • Inclusief gratis bezoek aan De Beeldentuin

Contactinformatie

Adres
Oude Barnevelderweg 5 3886 PT Garderen Route plannen
Telefoon
0577 – 46 24 82

Contactinformatie

Adres
Oude Barnevelderweg 5 3886 PT Garderen Route plannen
Telefoon
0577 – 46 24 82