10 lente uitjes op de Veluwe met kinderen

De zon gaat weer schijnen en de dagen worden langer. Tijd om weer lekker met de kinderen erop uit te trekken! Om alvast een idee te krijgen wat er allemaal te beleven is hebben wij 10 lente uitjes op een rijtje gezet. En met zoveel leuke uitjes op de Veluwe wil je vast ook blijven slapen? Ook daar hebben we aan gedacht! Zo is er vanalles te beleven op en rondom Camping de Midden Veluwe

't Veluws Zandschulpturenfestijn

Behalve zandkastelen bouwen, kun je nog veel meer maken met zand! Ook dit jaar is er weer een zandsculpturenfestijn in Garderen. Van 10 april t/m 31 oktober kunnen de mooiste zandsculpturen bewonderd worden in Garderen. Het thema dit jaar is 75 jaar bevrijding!. Diverse gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog worden uitgebeeld in zand. 

Meer over ’t Zandsculpturenfestijn

Klimbossen op de Veluwe - Klimmen en klauteren voor het hele gezin!

Overnachten op de Veluwe

Na al dat spelen, klimmen en ontdekken snappen we dat je ook graag ergens wilt overnachten. Wij hebben een paar leuke campings voor je op een rijtje gezet.

Camping De Midden Veluwe

Dankzij de centrale ligging is Camping de Midden Veluwe een uitstekende uitvalsbasis voor de lente uitjes. Of je nu met eigen kampeermiddel komt, of liever een Glaming tent huurt, de camping heefft alles in huis om je een geweldige vakantie te bezorgen. De glamping tenten en verhuur caravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die je van thuis gewend bent. En dankzij het animatie programma hoef je je niet te vervelen!

Meer info Camping De Midden Veluwe

De Spelerij & De Uitvinderij

Is je kind een uitvinder in de dop of nieuwsgierig naar hoe iets werkt? Dan is De Spelerij & De Uitvinderij in Dieren een uitdagend uitje! In De Uitvinderij maken kinderen de mooiste creaties van hout, plexiglas, piepschuim en metaal. En in De Spelerij kunnen ze zelf, of samen met anderen, de meest wonderlijke (speel)toestellen in beweging zetten. Spel, creativiteit en verwondering staan hier centraal. Gegarandeerd een leuk en actief uitje voor zowel ouders als kinderen!

Ontdek De Spelerij & De Uitvinderij