Gave klimbossen op de Veluwe

Op zoek naar een spannende beleving tussen de bomen? De Veluwe kent diverse klimbossen die je uitdagen je grenzen te verleggen. Voel de adrenaline stromen. Breng een bezoek aan een van de klimbossen op de Veluwe. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Klimbos Garderen

Durf jij het aan om op 25 meter hoogte te klimmen en klauteren of vanaf 18 meter hoogte naar beneden te tokkelen? In het hoogste klimbos van de Veluwe, Klimbos Garderen, kun je het meemaken. Ook voor degene die liever wat dichter bij de grond blijven, zijn er genoeg parcoursen om af te leggen. Met Netventure, een nettenparcours, is er ook aan de allerkleinste kinderen gedacht. Wist je dat de kinderen ook nog wat opsteken van een dagje klimmen en klauteren bij Klimbos Garderen? Door middel van de educatieve elementen onderweg kom je alles te weten over het bos en zijn bewoners.

Lees verder
Meer over Klimbos Garderen

Klimbos Apeldoorn

Op het prachtige park van Berg en bos en in de buurt van Apenheul, ligt Klimbos Apeldoorn. Op de negen verschillende routes kan jong en oud zich helemaal uitleven. Klim over uitdagende bruggen, klauter over netten, slinger van de ene kant naar de andere met de stevige lianen of tokkel naar beneden via een van de gave tokkelbanen.

Lees verder
Meer over Klimbos Apeldoorn

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo is een begrip op de Veluwe. Van een speciaal kidsparcours tot het zwaarste parcours van Nederland! Klimbos Ermelo heeft voor iedereen de juiste uitdaging verspreid over 7 spectaculaire parcoursen. Neem ook zeker een kijkje bij parcours 'The Eagle'. Dit is een ziplijnen parcours en is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplijnen geweldig te vinden. Dt parcours zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s! Daag jezelf, je vrienden, familie en collega’s uit en kom klimmen bij Klimbos Ermelo! 

Lees verder
Meer over Klimbos Ermelo

Dit vind je misschien ook leuk