Droomparken

Terwijl je de frisse natuur inademt, neem je een slok van je dampende kop koffie. Wat is dat toch heerlijk: vakantie vieren midden in de bossen! En weet je... je kunt al deze vakantiedromen werkelijkheid laten worden bij Droomparken. Droomparken heeft parken op de meest prachtige locaties op de Veluwe .

5x Droomparken op de Veluwe

Tiny House

Op Droompark De Zanding, Droompark Hooge Veluwe en Droompark Bad Hoophuizen vind je sinds 2017 Tiny Houses. In deze kleine vakantiehuisjes staan gezelligheid en luxe centraal. En wist je dat deze huisjes bedacht, ontworpen en gebouwd zijn met een bijzondere missie? Ze maken jullie vakantie namelijk nog duurzamer.

Lees verder
Bekijk meer

Omgeving Veluwe

De vakantieparken van Droomparken op de Veluwe bevinden zich op prachtige locaties. De omgeving kenmerkt zich door haar unieke, afwisselende landschappen zoals bossen, heide en weilanden en leent zich dan ook perfect voor een heerlijke fietstocht of wandeltocht. 

Tijdens een verblijf op één van de vakantieparken kun je onder andere een bezoekje brengen aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum, Apenheul, het Dolfinarium of Burgers’ Zoo.