EuroParcs

Terwijl je de frisse natuur inademt, neem je een slok van je dampende kop koffie. Wat is dat toch heerlijk: vakantie vieren midden in de bossen! En weet je... je kunt al deze vakantiedromen werkelijkheid laten worden bij EuroParcs. Want EuroParcs heeft zeven parken op de meest prachtige locaties op de Veluwe. Kies tussen overnachten in het bos of wakker worden met uitzicht over het Veluwemeer. Verblijf in stijlvolle huisjes, bungalows, tiny homes en unieke boomhutten.

7x EuroParcs op de Veluwe

Tiny House

Op EuroParcs De Zanding, De Hooge Veluwe en Bad Hoophuizen vind je Tiny Houses. In deze kleine vakantiehuisjes staan gezelligheid en luxe centraal. En wist je dat deze huisjes bedacht, ontworpen en gebouwd zijn met een bijzondere missie? Ze maken je vakantie namelijk nog duurzamer.

Lees verder

Omgeving Veluwe

De vakantieparken van EuroParcs op de Veluwe bevinden zich op prachtige locaties. De omgeving kenmerkt zich door haar unieke, afwisselende landschappen zoals bossen, heide en weilanden en leent zich dan ook perfect voor een heerlijke fietstocht of wandeltocht. 

Tijdens een verblijf op een van de vakantieparken kun je onder andere een bezoekje brengen aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum, Apenheul of Burgers’ Zoo.