Genieten in de IJsselvallei

Ontdek Voorst

In de groene IJsselvallei kan de natuur volledig haar gang gaan. Iedereen komt helemaal tot rust bij de weidse uitzichten tijdens een wandeltocht over de dijken en mooiste fietsroutes met uitkijk op de prachtige uitzichten op de IJssel en haar uiterwaarden. Je krijgt tijdens deze routes een voorproefje van wat Voorst je allemaal te bieden heeft. Wil je de gemeente echt op culinair gebied leren kennen? Laat je dan verrassen door de streekproducten die je in dit gebied vindt. Eén ding is zeker: het is er (h)eerlijk, daar in Voorst!

Pracht van een plas

Zin in een verfrissende duik? Op Bussloo ligt een pracht van een plas voor je klaar met kristalhelder natuurwater, omringd door fijne zandstrandjes en groene ligweiden. Wil je liever actief bezig? Geen probleem, je kan er ook paintballen, lasergamen, beachvolleyballen en minigolfen. En als je dan toch toe bent aan toch wat rust, rondom deze plas vind je Thermen Bussloo waar je alle ingrediënten vindt voor ultieme ontspanning.

Lees verder

Shopgeluk in Twello

Winkelen in Twello is genieten van de dorpse gezelligheid, maar met alle leuke winkels voor een geslaagd cadeautje of een item uit een modieus boetiekje bij elkaar. En als break tussen het shoppen of als afsluiter van de goed geslaagde dag geniet je op een van de terrasjes of bij een van de restaurants van een rustmomentje.

Spanning en sensatie op vliegveld Teuge

De omgeving verraadt het al wanneer je hier in de buurt bent; het opstijgen en landen van vliegtuigen ontgaat je hier zeker niet. Staat het springen uit een vliegtuig op jouw bucketlist? Dan is het tijd om dat af te gaan strepen op vliegveld Teuge. Blijf je liever met beide benen op de grond? Bewandel dan het Avervoorderpad. Een stukje minder spannend, maar het uitzicht blijft nét zo mooi. 

 

Lees verder