Groepsaccommodaties op de Veluwe

Op zoek naar een groepsaccommodatie om te verblijven met je vrienden of sportvereniging? Of staat er een gezellig familieweekend op de planning en ben jij verantwoordelijk voor het regelen van het vakantiehuisje? De Veluwe is de perfecte regio om te overnachten met je groep! Of je vriendengroep of familie nou uit vier of vierentwintig personen bestaat, je vindt hier zeker een geschikte accommodatie. Hierbij wat tips van ons, voor jou voor de leukste groepsaccommodaties en vakantiehuizen op de Veluwe.

Het Boshuys - 20 personen

Even weg met de hele familie maar dan wel voorzien van alle comfort en luxe? Dan kies je voor het meest energie neutrale vakantiehuis van de Veluwe, het Boshuys. Gelegen op Park Berkenrhode geniet je hier met een groep van tot en met 20 personen van de rust en prachtig groene omgeving. Met maar liefst twee terrassen, een jacuzzi, sauna, sfeerhaard en twee speciale kinderkamers voorzien van een Playstation of Xbox is dit voor jong en oud een fantastisch vakantiehuis. Daarnaast is er ook een aparte invalidenvleugel met aangepaste voorzieningen in de slaap- en badkamer.

Lees verder
Bekijk meer

De Zuiderzon - 48 personen (met 10 personen uit te breiden)
Bij de gezellige groepsaccommodatie De Zuiderzon hoef je het terrein niet af om de kinderen te vermaken. Met een survivalbaan, volleybalveld, grote zandbak, reuzentrampoline, tafeltennistafel, een vogelnest-schommel en twee ‘gewone’ schommels zullen zij zich niet snel vervelen. Mocht het weer even niet meezitten dan zijn er ook genoeg leuke spelletjes aanwezig om je binnen te vermaken. In de avonduren kun je uit de voeten met een geluidsinstallatie en discoverlichting, voor bijvoorbeeld een avond met stukjes, een pubquiz of muziek. 

De Hertekolk - 52 personen
Gelegen midden in de bossen op de Noord Veluwe ligt groepsaccommodatie De Hertekolk. Het ruime eigen terrein is perfect voor allerlei activiteiten en spellen in de natuur. In het gebouw vind je een grote volledige uitgeruste keuken om zo gemakkelijk voor veel mensen een lekkere maaltijd te bereiden. Neem buiten plaats aan de picknicktafel en kijk uit over de mooie open speelvlakte. In de kelder staat een pingpongtafel waar je kunt kijken wie de best speler van de groep is.

Het Buitencentrum Oldebroek - 20 tot meer dan 200 personen
Op de Noord Veluwe, vlakbij Hanzestadje Elburg, ligt Het Buitencentrum. Op het terrein van maar liefst 23 hectare groot zijn meerdere groepshuizen te vinden zodat er voor iedere groepsgrootte de perfecte accommodatie bij zit. Doordat het terrein zo groot is zijn er ook meerdere leuke activiteiten te boeken bij je verblijf. Zo is er een klimbos en zelfs een escaperoom! Tijdens je verblijf kun je natuurlijk zelf in de keuken aan de slag gaan maar mocht je daar geen zin in hebben, kies dan voor een goed verzorgde barbecue met heerlijke lokale producten.

Hoeve Kindergoed Ermelo - 10 tot 30 personen
Deze oude Veluwse boerderij met authentieke uitstraling is door de jaren heen omgebouwd tot ideale groepsaccommodatie. De vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien zoals een woonkamer met bar en luxe keuken waar je gezellig met elkaar hapjes kunt klaarmaken, borrelen en kletsen. Daarnaast heeft Hoeve Kindergoed een geweldig terras in de boomgaard. Hoe bijzonder is dat?! Naast dat je hier terecht kunt voor een familie- of vriendenweekend is het ook een erg leuke trouwlocatie.

Bekijk ook deze groepsaccommodaties