Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Kerstvakantie uitjes op de Veluwe 2020

De kerstvakantie is de perfecte periode om lekker samen te zijn en er op uit te gaan. Dit jaar is de kerstvakantie anders dan andere jaren en zijn de mogelijkheden helaas beperkt. We bieden je graag inspiratie voor een volgend bezoek aan de Veluwe, en in de tussentijd beleef je de regio gewoon vanuit huis! 

Wanneer is het kerstvakantie? 

Alle regio's in Nederland hebben van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 schoolvakantie. 

Beleef de Veluwe vanuit huis

Eropuit gaan was nog nooit zo makkelijk. In je pyama op de bank genesteld of achter je laptop met een dampende kop thee en dan tóch de hoogtepunten van de Veluwe zien. Het kan gewoon! Waar ga jij vandaag naartoe?

Lees verder
Ontdek onze thuisblijftips

Winterwandelingen op de Veluwe

Met vele honderden kilometers aan paden is de Veluwe een walhalla voor wandelaars. Juist ook in de winter. Vaak is het dan stiller dan in de andere jaargetijden. En aan het eind van de middag, als het al gaat schemeren, hoor je – met een beetje geluk – zwijnen knorren en reeën blaffen. Helemaal top is het als er sneeuw ligt, want dan biedt het landschap de aanblik van een prachtig winterwonderland. Ga er lekker op uit en wandel een van deze zes prachtige winterwandelingen op de Veluwe.

 

Lees verder

Hopelijk volgend jaar een andere kerstvakantie! - Doe hier inspiratie op voor je volgende bezoek: