Landal GreenParks

Ontdek wat groen kan doen

Vind de rust, ruimte en natuur op één van de bungalowparken op de Veluwe. Trek de bossen in of wandel over de heide waar je herten en wilde zwijnen kunt tegenkomen. Of plan een dagje cultuur en bezoek een van de historische steden, internationale musea of attractieparken. 
Beleef een onvergetelijke tijd met het hele gezin. Ga samen op ontdekkingsreis en beleef leuke avonturen in de natuur. De kinderen klauteren in de bomen, ravotten in de speeltuin of knutselen met Bollo. Of ga samen het zwembad in voor een verfrissende duik en volop waterpret. Er is op en rond onze parken altijd zoveel te beleven! 

Landal Greenparks op de Veluwe

Bollo

Wie al wel eens op Landal GreenParks is geweest, kent vast en zeker ook de grootste kindervriend Bollo! Op de parken van Landal GreenParks loopt Bollo regelmatig rond om kinderen te voorzien van een dikke knuffel of een handje. Kinderen kunnen lekker spelen in de Bollo Club, een Bollo Show bekijken of op bezoek gaan bij het huisje waar Bollo woont. Dit zorgt gegarandeerd voor veel plezier!

Lees verder
Ontdek meer
Landal GreenParks, Artikel, Kids, Zomer

Omgeving Veluwe

De vakantieparken van Landal GreenParks op de Veluwe bevinden zich op prachtige locaties. De omgeving kenmerkt zich door haar unieke, afwisselende landschappen zoals bossen, heide en weilanden en leent zich dan ook perfect voor een heerlijke fietstocht of wandeltocht. 

Tijdens een verblijf op één van de vakantieparken kun je onder andere een bezoekje brengen aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Kröller Müller Museum, de Apenheul, het Dolfinarium of Burgers’ Zoo.