#MooiDichtbij

 

In het buitengebied van Lunteren ligt het Meulunterenpad. Een klompenpad waar je wandelt over zandwegen, langs bossen en oude akkergronden. Je geniet hier van de combinatie natuur en cultuur. Pak je rugzak, trek je klompen aan en ga op pad dit weekend!

Heb jij ook zo'n foto-vergelijking? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! 

Meer #MooiDichtbij op de Veluwe!

Doe mee #MooiDichtbij

En zoals je ziet; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken op de Veluwe die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie op de Veluwe. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ontdek de Veluwe zelf!

De Veluwe doet bijna on-Nederlands aan. Voor glooiende heuvels en prachtige natuur hoef je de landgrenzen niet te passeren. Alhoewel de Veluwe bekend staat om de prachtige vergezichten, is er zeker nog veel meer te vinden. We noemen het ook wel 'de veelzijdige Veluwe'. Wat dacht je van de gezellige Hanzesteden, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Of de oneindig leuke uitjes waar je met het hele gezin van kan genieten. Er is voor ieder wat wils! 

Elburg, Stel, wandelen,

Elburg, Stel, wandelen,

© Jurjen Drenth

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Op de Veluwe vind je volop vakantieparken, campings, hotels en bijzondere overnachtingsplekken als een vliegtuig, bunker of zwerfhut. Zodat je na een mooie dag in de natuur, het museum, een attractiepark of één van de historische Hanzestadjes altijd kunt blijven slapen. Dan heb je meteen de kans om je uitgebreid te laten verwennen door al het culinaire dat de Veluwe heeft te bieden.

In één van de sterrenrestaurants in Harderwijk en Vaassen, bij een gezellig bistrootje of op één van de smaakevenementen die in de regio worden georganiseerd. Proef streekproducten als Veluws wild, brood, heidelam, heidehoning, bier en heerlijke kazen. En geniet! 

Lees verder
Ontdek de veelzijdige Veluwe

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking insturen? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!