#MooiDichtbij

 

Heb je de komende tijd nog niks op de planning staan? Wat dacht je van een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe? De herfstkleuren van de bomen maken het er nu extra mooi. Wandel een van de wandelroutes of stap op de fiets en laat je verrassen door de mooie natuur!

Heb jij ook zo'n foto-vergelijking? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! 

Meer #MooiDichtbij op de Veluwe!

Doe mee #MooiDichtbij

En zoals je ziet; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken op de Veluwe die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie op de Veluwe. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ontdek de Veluwe zelf!

De Veluwe doet bijna on-Nederlands aan. Voor glooiende heuvels en prachtige natuur hoef je de landgrenzen niet te passeren. Alhoewel de Veluwe bekend staat om de prachtige vergezichten, is er zeker nog veel meer te vinden. We noemen het ook wel 'de veelzijdige Veluwe'. Wat dacht je van de gezellige Hanzesteden, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Of de oneindig leuke uitjes waar je met het hele gezin van kan genieten. Er is voor ieder wat wils! 

Winters genieten op de Veluwe

Geniet van een wandeling door de weidse natuur of struin door prachtig verlichte Hanzesteden. Bezoek indrukwekkende musea en laat je verrassen tijdens een onvergetelijk theaterbezoek. En haast je vooral niet, want ook overnachten in rust en luxe doe je op de Veluwe.

Lees verder
Laat je inspireren!

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking insturen? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!