Actief op het water: ga watersporten!

Kitesurfen, suppen, surfen, kanovaren, roeien, zwemmen en meer - Het kan op de Veluwe!

De zon is volop aan het schijnen en dat is dus het perfecte weer om het water op te gaan. De sportievelingen kunnen zich urenlang vermaken op de Randmeren, terwijl de wat minder actievelingen kunnen genieten op één van de mooie zandstrandjes bij de randmeren of recreatiegebieden. En dat op de Veluwe! Hoe je je deze zomer kunt vermaken op of aan het water delen we hieronder. 

Actief bij Strand Horst

Eén van de populairste windsurf- en kitesurflocaties van Nederland vind je bij Strand Horst. De centrale ligging en het ondiepe water zorgen er onder andere voor dat Strand Horst bij uitstek goed is voor wind- en kitesurfen. Daar komt bij dat het ideaal ligt bij de meeste windrichtingen. Ga je liever met de boot het water op? Dat kan! Er is een botenhelling, waar je de boot te water kunt laten gaan. 

Lees verder

Recreëren op het water - bij Recreatiegebied Bussloo

Tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je recreatiegebied Bussloo. Je kan hier relaxed waterfietsen, sportief kanoën, suppen of peddelen met een rubberbootje. Outdoorcentrum Bussloo biedt groepsactiviteiten aan, zoals kajakken en vlotbouwen. Leer meer over deze watersporten door mee te doen aan een clinic!

Watersportcentrum Harderwijk

In Hulshorst vind je een tof watersportcentrum 'Windy Waters' waar je kan zeilen op een catamaran, windsurfen, stand up paddling en kitesurfen! Of je nu wel of geen ervaren watersporter bent, bij Windy Waters kan iedereen zich vermaken. Boek een training wanneer je jouw skills nog wat wilt bijspijkeren. Kies als afsluiting een heerlijke (en beroemde!) Watersport BBQ. Bekijk voor de activiteiten van dit seizoen op de website van Windy Waters

Lees verder

Genieten op Stadsstrand Harderwijk

Liever rustig aan doen? Vlakbij het historische centrum van Harderwijk vind je een heus stadsstrand, waar je bij mooi weer lekker kunt vertoeven. Strijk neer op het strand en voel het zand tussen je tenen. Drink een heerlijke cocktail en geniet van de relaxte sfeer en van de sportievelingen die los gaan op het water. Plezier gegarandeerd! 

Lees verder

Dit vind je misschien ook leuk: