Landgoed Middachten

Overnachten in een kasteel op de Veluwe

Blijf slapen op de meest bijzondere locaties op de Veluwe.. Je kunt er namelijk slapen in de prachtige kastelen die de Veluwe rijk is! Wij hebben een aantal (romantische) overnachtingslocaties voor je uitgezocht die zeker het bezoeken waard zijn. Kom er helemaal tot rust en ontdek alle mooie natuur rondom de kastelen en landgoederen!

 

Hotel Essenburgh in Hardewijk

Hotel Essenburgh in Hardewijk

3. Kasteel de Essenburgh in Harderwijk

Stap terug in de tijd bij Hotel Kasteel de Essenburgh! Dit imposante, 17e-eeuwse kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Hier in het groene hart van de Veluwe vind je een oase van rust. Het kasteel heeft wel 36 kamers waaronder enkele kasteelkamers, wie uitzicht bieden op de rustieke, Engelse landschapstuin en de vijver!

Vanuit het kasteel kan je zo op pad voor leuke culturele of recreatieve activiteiten! Voor fietsers en wandelaars zijn de routes rondom het landgoed echt een must om te verkennen. Daarnaast ben je door de fantastische ligging van het kasteel zo in de naastgelegen plaatsen Harderwijk, Nunspeet of Elburg!

Lees meer over Kasteel de Essenburgh

4. Kasteel Vosbergen in Heerde

Eén van de meest imposante verschijningen in de gemeente Heerde is Landgoed en kasteel Vosbergen. Het landgoed is met zijn kasteel en prachtige park een zeldzaam voorbeeld van een gaaf bewaard omgracht edelmanshuis. Het kasteel wordt omgeven door bossen, heuvels, graslanden uiterwaarden en je bezoekt zo een van de gezellige dorpen Heerde, Wapenveld, Veessen of Vorchten! Je kunt op landgoed Vosbergen zowel een verblijf boeken in de kasteelkamer als in één van de gastenverblijven van de landgoedhoeve. In totaal kunnen er zes gasten op het landgoed verblijven.

 

 

Ga naar KasteelVosbergen.nl