Kasteel Middachten

Overnachten in een kasteel op de Veluwe

Blijf slapen op de meest bijzondere locaties op de Veluwe. Je kunt er namelijk slapen in de prachtige kastelen die de Veluwe rijk is. Wij hebben een aantal (romantische) overnachtingslocaties voor je uitgezocht die zeker het bezoeken waard zijn. Kom er helemaal tot rust en ontdek alle mooie natuur rondom de kastelen en landgoederen.

1. Kasteel de Vanenburg

Aan de rand van de Veluwse plaats Putten vinden we een uniek 17e-eeuws landgoed waarop het prachtige Kasteel De Vanenburg is gelegen! De perfecte uitvalsbasis voor ruimte en rust, maar ook stijl en klasse is een combinatie die van jullie verblijf een onvergetelijke ervaring maakt. Blijf in één van de 48 luxe hotelkamers of -suites overnachten en geniet van een heerlijk diner met uitzicht over de prachtige kasteeltuinen.

Lees verder
Meer over kasteel de Vanenburg
 • 3. Kasteel Engelenburg

  Eten, drinken en slapen op hoog niveau? Dan moet je naar Kasteel Engelenburg in Brummen! Aan de rand van de Veluwe geniet je van een heerlijke nachtrust en diner in de historische ambiance van dit roemrijke kasteel.

  De kamers en suites zijn ingericht met antieke meubelen en prachtige stoffen en bevinden zich in het Koetshuis, de Orangerie of het Kaapse Huis. In het 19e-eeuwse serre restaurant waan je  zich in vervlogen tijden door het sprookjesachtige uitzicht op de slotgracht, maar wordt het diner eigentijds bereidt met ingrediënten uit de nabije omgeving.

  Meer over Kasteel Engelenburg
  3. Kasteel Engelenburg
 • 4. Kasteel Vosbergen

  Eén van de meest imposante verschijningen in de gemeente Heerde is Landgoed en kasteel Vosbergen. Het landgoed is met zijn kasteel en prachtige park een zeldzaam voorbeeld van een gaaf bewaard omgracht edelmanshuis. Het kasteel wordt omgeven door bossen, heuvels, graslanden uiterwaarden en je bezoekt zo een van de gezellige dorpen Heerde, Wapenveld, Veessen of Vorchten! Je kunt op landgoed Vosbergen zowel een verblijf boeken in de kasteelkamer als in één van de gastenverblijven van de landgoedhoeve. In totaal kunnen er zes gasten op het landgoed verblijven.

   

   

  Meer over Kasteel Vosbergen
  4. Kasteel Vosbergen

6. Landgoed Middachten

Genieten van eeuwenoude tuinen, prachtige lanen statige bomen en golvende gazons en diverse ‘groene kamers’ dan moet je een eens kijkje nemen rondom kasteel Middachten! In het hart van de tuinen ligt het kasteel waar je kan overnachten! Ervaar deze unieke mogelijkheid, en blijf slapen in de voormalige knechten-kamers boven het koetshuis, een echte authentieke sfeer! Het landgoed heeft drie tweepersoonskamers die je een prachtig uitzicht bieden op de tuinen en het voorplein van Middachten, mooier wakker worden kan toch niet?

Lees verder
Meer over Landgoed Middachten