Landgoed Middachten

Overnachten in een kasteel op de Veluwe

Blijf slapen op de meest bijzondere locaties op de Veluwe.. Je kunt er namelijk slapen in de prachtige kastelen die de Veluwe rijk is! Wij hebben een aantal (romantische) overnachtingslocaties voor je uitgezocht die zeker het bezoeken waard zijn. Kom er helemaal tot rust en ontdek alle mooie natuur rondom de kastelen en landgoederen!

 

Hotel Essenburgh in Hardewijk

Hotel Essenburgh in Hardewijk

3. Kasteel de Essenburgh in Harderwijk

Stap terug in de tijd bij Hotel Kasteel de Essenburgh! Dit imposante, 17e-eeuwse kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Hier in het groene hart van de Veluwe vind je een oase van rust. Het kasteel heeft wel 36 kamers waaronder enkele kasteelkamers, wie uitzicht bieden op de rustieke, Engelse landschapstuin en de vijver!

Vanuit het kasteel kan je zo op pad voor leuke culturele of recreatieve activiteiten! Voor fietsers en wandelaars zijn de routes rondom het landgoed echt een must om te verkennen. Daarnaast ben je door de fantastische ligging van het kasteel zo in de naastgelegen plaatsen Harderwijk, Nunspeet of Elburg!

Meer informatie
Kasteel de Vanenburg

Kasteel de Vanenburg

4. Kasteel de Vanenburg in Putten

Aan de rand van de Veluwse plaats Putten vinden we een uniek 17e-eeuws landgoed waarop het prachtige Kasteel De Vanenburg is gelegen! De perfecte uitvalsbasis voor ruimte en rust, maar ook stijl en klasse is een combinatie die van jullie verblijf een onvergetelijke ervaring maakt. Blijf in één van de 52 luxe hotelkamers overnachten en geniet van een heerlijk diner met uitzicht over de prachtige kasteeltuinen.

Meer informatie