Recreëren op de locaties van Leisurelands

De Veluwe is zo uitdagend dat je er gewoon niet stil kunt blijven zitten! Gelukkig zijn er tal van recreatiegebieden waar je – meer of minder actief – lekker in beweging kunt zijn. Zo vind je verspreid over de Veluwe 8 superverzorgde locaties van Leisurelands waar je op of aan het water heerlijk kunt recreëren.

Aan de randmeren

In de bossen

4. Zandenplas
Omgeven door groene naaldbomen ligt Zandenplas, vlak bij Nunspeet. Een pracht van een gebied met een fijn zandstrand, een overzichtelijke lig- en speelweide met veel toestellen en een gezellig strandpaviljoen. Geniet op je handdoek of stoeltje van de zon, terwijl de kinderen zich vermaken met zand en speeltjes. En als het te warm wordt, zoek je verkoeling onder de bomen.

5 Heerderstrand
Midden in de Veluwse bossen ligt Heerderstrand. Het prachtige strand en het schone zwemwater bezorgen je gegarandeerd veel waterplezier. Ook lekker luieren en zonnebaden is hier absoluut geen straf. Verder kun je rondom het water een prachtige wandeling maken.

In landelijk gebied

6. Kievitsveld
Dit recreatiegebied vlak bij Emst is een wereld van uitersten: van heerlijk ontspannen op het familiestrand of in het welnesscentrum de Veluwse Bron tot bikkelharde actie bij de waterski- en wakeboardbaan van Burnside Cablepark. Iets ertussenin kan natuurlijk ook, zoals wandelen langs de meertjes in de omgeving of lekker een hapje eten bij een van de restaurants.

8 Zeumeren
Met een waterski-en wakeboardbaan, een gezellig paviljoen, een familiestrand én een jongerenstrand is Zeumeren een aanlokkelijk recreatiegebied in een landelijke omgeving. Op de uitgestrekte stranden en ligweides vind je een waterspeeltoestel, kabelbaan, piraten­klimschip, schommels, waterdoeltjes en volleybalveld. Kortom, een superplek!

Alle recreatiegebieden zijn gratis toegankelijk. Kom je met de auto, dan betaal je voor een parkeerplek. Kijk voor meer informatie op leisurelands.nl.