Romantisch overnachten op de Veluwe

Wil je even lekker samen weg en ben je op zoek naar een hotel of vakantiehuisje om romantisch te overnachten? Dan ben je op de Veluwe aan het juiste adres! De prachtige natuur, knusse Hanzesteden, bijzondere musea en attracties en hoogstaande restaurants zijn al een plus om je weekend mee te vullen. Boek een dagje sauna, laat je culinair in de watten leggen, geniet van een goed glas wijn en fijne gesprekken. Daarnaast vind je op de Veluwe verschillende accommodaties die net dat beetje extra bieden. Neem wat langer de tijd om de Veluwe te ontdekken en ontdek hoe leuk een korte break in eigen land is.

Luxe hotels

Hotel De Werelt

Wakker worden op een prachtige locatie in het bos en met een verrekijker in de hand wilde dieren spotten? Dat kan bij Hotel De Werelt in Lunteren. Het hotel is de ideale plek om je wandeling of mountainbikeroute over de Veluwe te starten! Actief in de buitenlucht, ontspannen in het hotel. Strijk na je wandeling, fietstocht of e-scooterroute neer in de brasserie of bistro, waar ze seizoensgebonden gerechten, volledig gemaakt met producten van de lokale boer, serveren.

Lees verder
Boek je verblijf bij Hotel De Werelt

Huisjes in de natuur

Ultiem onthaasten op de Veluwe

Op de Veluwe kom je helemaal tot rust. De kilometers aan paden op de Veluwe zijn natuurlijk de uitgelezen plek om je hoofd leeg te maken. Ook is de Veluwe rijk aan historie en cultuur. Beleef het bij de vele attracties, musea en theaters. Voor de foodie is de Veluwe een waar paradijs. De Veluwe staat bekend om wild van eigen bodem en een groot aanbod van seizoensgebonden en ambachtelijke producten. Van gezellige bistro's tot hoogstaande sterrenrestaurants, er wordt heerlijk voor je gekookt. Lees hier alle tips voor een ontspannen bezoek aan de Veluwe.

Lees verder
Kom onthaasten

Bekijk de andere artikelen - voor meer inspiratie