Smaakfietsroutes op de Veluwe

Fietsroutes met heerlijke tussenstops!

De Veluwe staat bekend om haar fijne fietspaden en unieke natuur, maar wie fietst krijgt trek... én daarvoor hebben wij de oplossing: smaakfietsroutes! Er zijn namelijk tal van routes waarin het beste van de Veluwe met elkaar wordt verbonden. Zo fiets je het ene moment langs de purperen heide, het volgende moment geniet je van het beste fruit uit de streek, ambachtelijk ijs, heb je een tussenstop gemaakt bij de plaatselijke imker of geniet je van een heerlijk gerecht bij een van de restaurants die aansluiten op het fietsnetwerk zoals het Roadhouse in Arnhem. Krijg jij ook al zo’n zin om op pad te gaan?!

Trap, proef en beleef!

Deze fietsroute voor echte levensgenieters brengt je langs de omgeving van Putten. Tijdens de route Trap, Proef en Beleef (37KM) stap je op 4 verschillende locaties af voor een heerlijke lekkernij. Ook kun je daar even rondkijken, zoals bij Geitenboerderij & Landwinkel De Vrolijke Geit en Pluktuin ‘t Platteland. In het routeboekje, die verkrijgbaar is bij de VVV Putten krijg je natuurlijk nog veel meer tips en een stempelkaart zodat je de route ook over meerdere dagen kunt verdelen.

Lees verder
Meer informatie

6x Heerlijke fietsroutes!

Een route combineren met overnachting?

De combinatie tussen gezelligheid en rust!

Om meerdere dagen te kunnen  genieten van de heidevelden, zandvlaktes, bossen en wilde dieren is een overnachting in één van de Veluwse bungalowparken een echte aanrader. Hier vind je namelijk de unieke combinatie tussen natuur, gezelligheid en vermaak! 

Lees verder
Naar het overzicht

Erkende Veluwse Streekproducenten

De Veluwe is rijk aan streekproducten die met veel liefde en passie worden gemaakt! Speciaal voor de Veluwse streekproducten is er een keurmerk ontwikkeld, dat consumenten garandeert dat een product en de grondstoffen ervan daadwerkelijk van de Veluwe afkomstig zijn en dat de verwerking ervan ook op de Veluwe heeft plaatsgevonden. Zo leveren de producenten een bijdrage aan de kwaliteit van het landschap.