Steun de Veluwse horeca (en verwen jezelf)

Wat een domper voor de horeca dat de deuren nog steeds gesloten zijn! De meeste ondernemers op de Veluwe hebben gelukkig de knop snel omgezet en zijn overgegaan op afhaal en/of bezorgen. Je kunt dus nog steeds volop genieten van allerlei lekkers dat aangeboden wordt en je hebt meteen een prachtig excuus: je helpt er namelijk ook je favoriete restaurant of koffietentje mee. Eet smakelijk!

De Waldhoorn

De afhaalkaart van restaurant De Waldhoorn in Otterlo biedt onder andere een ruime keuze aan wildgerechten. Wat dacht je van Hertenrug of Runderpannegies? Pannegies is het traditionele stoofgerecht van de Veluwe en je kunt er nu thuis van genieten! Bierliefhebbers halen een emmertje met zes lokale bieren af voor €18,95.

Lees verder

Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel

Valk Vers is onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Met zoveel mogelijk groenten en kruiden uit eigen tuin worden lekkere maaltijden bereid die je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Naast een aantal vaste gerechten staan er ook wekelijks wisselende items op het menu.

Lees verder

Thermen Bussloo

Thuis culinair dineren? Dek de tafel, muziek en kaarsen aan en geniet van een heerlijk 3- of 5 gangen diner door Thermen Bussloo. Chef-kok Heine Ruitenbeek van restaurant Intens doet het werk én jij hoeft het thuis alleen maar even af te maken… Dát is samen genieten. En ontspannen, dat ook! Dit heerlijke diner is in een handomdraai in enkele minuten door jou op tafel gezet. Geholpen door de instructievideo van onze chef-kok Heine, koken jullie straks samen de sterren van de hemel én genieten jullie van een restaurantbeleving bij jullie thuis. Het is mogelijk om de dinerbox af te halen of te laten bezorgen.

Boerderij / Theeschenkerij Mossel

Bij het afhaalluik van Theeschenkerij Mossel in Otterlo kun je onder andere lekkere belegde broodjes en tosti’s afhalen. Tot en met Pasen zijn ze geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, daarna dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Brasserie Floor

Eten van Brasserie Floor, even wat anders, maar ook heel gewoon. Geniet van heerlijke ovenschalen, dit is mogelijk op elke vrijdag, zaterdag en zondag. Geef je bestelling door via de website en haal deze op tussen 12:00 en 17:30 uur. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van heerlijke koffie to go, met Floor op Pad.  

Gasterij De 7 Heuvels

Geen zin om te koken? Bij Gasterij de 7 Heuvels hebben ze een gevarieerd afhaalmenu samengesteld. Nieuwe week? Dan is het tijd voor een nieuwe week special! Deze special wisselt wekelijks voor € 17,50 per persoon. Deze wisselende week special is vanaf iedere donderdag te bestellen.   

Hotel Baars

In Best Western Hotel Baars in Harderwijk kun je nog steeds overnachten, maar er zijn ook wekelijks wisselende maaltijden die je af kunt halen. Je bestelt en betaalt bij de hotelreceptie. Kijk op de internetpagina voor de actuele kaart.

Lees verder

Drive Thru The Après Ski Edition

In het sprookjesachtige Hoog Soeren presenteert Brasserie Het Nieuwe Jachthuis de ‘Drive Thru The Après Ski Edition’. In een uitermate gezellige ambiance met spectaculaire verlichting staat live cooking centraal: lekkerbekken kunnen vanuit hun auto genieten van de manier waarop de chefs van beide restaurants de heerlijkste wintergerechten bereiden op Green Eggs en Ofyrs.

Lees verder

De Ossenstal

Bij Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal in Epe kun je terecht voor lunch, diner en natuurlijk pannenkoeken. Geef je bestelling telefonisch door en je kunt hem laten bezorgen of op de afgesproken tijd komen afhalen.

Moeke

De keuken van Moeke in Nijkerk draait gewoon door, zodat je Moeke’s favorieten lekker thuis kunt opeten. Er zijn verschillende gerechtjes voor bij de borrel, maar ook klassiekers als Moeke’s Burger en de Veel te grote Schnitzel zijn gewoon af te halen of te laten bezorgen.

Dorpsherberg De Roskam 

Het oudste horecapand van Nunspeet, gelegen in het inspirerende hart van de Veluwe. De keukenbrigade van Dorpsherberg De Roskam vindt het veel te leuk om te koken. Daarom is er met veel liefde, aandacht en zorg een winterse home cooking/to go kaart samengesteld. Of is het tijd voor een lekkere lunch? Dan bent u bij De Roskam in Nunspeet ook aan het goede adres. Bestel een dag van tevoren een heerlijke lunch voor € 12,50 per persoon.  

Bospaviljoen 't Leesten

Genieten van winsterse gerechten, met de Stamp en Stoof Drive Thru van Bospaviljoen 't Leesten. Met de keuze uit verschillende soorten stoof kun je zelf je eigen menu samenstellen. Kom langs in Ugchelen op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.  

Brasserie Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst in Putten is een heerlijke plek om een frisse neus te halen. Daarna haal je bij de to-go stand van Brasserie Schovenhorst een lekkere warme drank, broodje of kop soep. Ook de Schovenhorsterkoek is nog steeds verkrijgbaar.

Lees verder

Brasserie Staverden

Heb jij zin in een culinaire avond of iets bijzonders te vieren? Dan kun je bij Brasserie Staverden terecht! Zij bezorgen hun dinergerechten tussen 15.00 en 18.00 uur bij jou thuis in de regio Staverden. Of haal zelf je bestelling af! Dit kan op woensdag tot en met zondag vanaf 15.00 uur.

Lees verder

Brasserie Délicat

Een huiselijk gevoel, culinaire kwaliteit en duurzaamheid staat voorop bij Brasserie Délicat. Zin om iets te bestellen voor thuis? Kijk dan bij Traiteur Délicat. Met iedere week een veranderende verse weekspecial, iedere week te bestellen voor € 6,95. Verder heeft Traiteur Délicat ook wisselende dagspecials op het menu staan. Dit bezorgen ze met liefde, dagelijks tussen 14:00 en 19:00 uur. 

Nog veel meer mogelijkheden!

De Veluwe is groot en het is voor ons onmogelijk om alle ondernemers onder de aandacht te brengen. Gelukkig zijn er verschillende platforms die zich op een specifiek gebied richten. Zo vind je hier een overzicht van alle afhaal- en bezorgmogelijkheden in Apeldoorn. Een overzicht van horecagelegenheden in Ede vind je hier.

Eet smakelijk! 

Dit vind je misschien ook leuk: