Steun de Veluwse horeca (en verwen jezelf)

Wat een domper voor de horeca dat de deuren nu alweer moesten sluiten! De meeste ondernemers op de Veluwe hebben gelukkig de knop snel omgezet en zijn overgegaan op afhaal en/of bezorgen. Je kunt dus nog steeds volop genieten van allerlei lekkers dat aangeboden wordt en je hebt meteen een prachtig excuus: je helpt er namelijk ook je favoriete restaurant of koffietentje mee. Eet smakelijk!

De Waldhoorn

De afhaalkaart van restaurant De Waldhoorn in Otterlo biedt onder andere een ruime keuze aan wildgerechten. Wat dacht je van Hertenrug of Runderpannegies? Pannegies is het traditionele stoofgerecht van de Veluwe en je kunt er nu thuis van genieten! Liefhebbers van een winterbarbecue halen een mooi BBQ pakket af voor €22,50 per persoon.

 

Lees verder

Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel

Valk Vers is onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Met zoveel mogelijk groenten en kruiden uit eigen tuin worden lekkere maaltijden bereid die je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Naast een aantal vaste gerechten staan er ook wekelijks wisselende items op het menu.

Lees verder

Boerderij / Theeschenkerij Mossel

Bij het afhaalluik van Theeschenkerij Mossel in Otterlo kun je onder andere lekkere belegde broodjes en tosti’s afhalen. Vanaf 1 november zijn ze geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Hof van Twello

Het Hof van Twello in Twello heeft een bezorgservice in het leven geroepen, zodat je nog steeds lekker vers en lokaal kunt koken thuis. Als je een mailtje stuurt, krijg je een overzicht van het actuele assortiment thuis gestuurd. Kom je liever zelf naar de winkel? Dat kan ook, die is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Hotel Baars

In Best Western Hotel Baars in Harderwijk kun je nog steeds overnachten, maar er zijn ook wekelijks wisselende maaltijden die je af kunt halen. Je bestelt en betaalt bij de hotelreceptie. Kijk op de internetpagina voor de actuele kaart.

Lees verder

Drive Thru The Christmas Edition

In het sprookjesachtige Hoog Soeren presenteren Brasserie Het Nieuwe Jachthuis en Pannenkoekenrestaurant Berg & Dal de ‘Drive Thru The Christmas Edition’. In een uitermate gezellige ambiance met spectaculaire verlichting staat live cooking centraal: lekkerbekken kunnen vanuit hun auto genieten van de manier waarop de chefs van beide restaurants de heerlijkste wintergerechten bereiden op Green Eggs en Ofyrs.

Lees verder

De Ossenstal

Bij Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal in Epe kun je terecht voor lunch, diner en natuurlijk pannenkoeken. Geef je bestelling telefonisch door en je kunt hem op de afgesproken tijd komen afhalen.

Moeke

De keuken van Moeke in Nijkerk draait gewoon door, zodat je Moeke’s favorieten lekker thuis kunt opeten. Er zijn verschillende gerechtjes voor bij de borrel, maar ook klassiekers als Moeke’s Burger en de Veel te grote Schnitzel zijn gewoon af te halen.

Brasserie Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst in Putten is een heerlijke plek om een frisse neus te halen. Daarna haal je bij de to-go stand van Brasserie Schovenhorst een lekkere warme drank, broodje of kop soep. Ook de Schovenhorsterkoek is nog steeds verkrijgbaar.

Lees verder

Brasserie Staverden

Heb jij zin in een culinaire avond of iets bijzonders te vieren? Dan kun je bij Brasserie Staverden terrecht! Zij bezorgen hun dinergerechten tussen 15:00 en 18:00 uur bij jou thuis in de regio Staverden. Ook is Brasserie Staverden geopend voor TO GO. Hier kun je elke zaterdag & zondag tussen 11.00 – 16.00 uur terrecht voor lekkere koffie met gebak, warme lunchgerechten, soep, glühwein of een wijntje! 

Lees verder

Nog veel meer mogelijkheden!

De Veluwe is groot en het is voor ons onmogelijk om alle ondernemers onder de aandacht te brengen. Gelukkig zijn er verschillende platforms die zich op een specifiek gebied richten. Zo vind je hier een overzicht van alle afhaal- en bezorgmogelijkheden in Apeldoorn. Een overzicht van horecagelegenheden in Ede vind je hier.

Eet smakelijk! 

Dit vind je misschien ook leuk: