Valentijn, hart

Verras je geliefde, ook na Valentijnsdag!

Romantische uitjes voor twee op de Veluwe

Valentijnsdag is weer achter de rug, maar de romantiek is natuurlijk nog niet voorbij! Ook na 14 februari kun je je geliefde verrassen met een avondje uit, wie weet is de verrassing nu zelfs nog wel groter! In dit overzicht vind je onze tips voor een romantische avond voor twee op de Veluwe, want de Veluwe is misschien wel dé meest romantische locatie van Nederland.

Samen dineren op landgoed Staverden

Bij Brasserie Staverden wordt Valentijnsdag maar liefst vier dagen lang gevierd zodat je je geliefde niet perse met Valentijnsdag hoeft te verrassen, maar ook de dagen erna. De keukenbrigade bereidt een romantisch 3 gangen diner voor twee. Uiteraard in het teken van de liefde! 

Lees verder
Meer informatie
Landgoed Staverden, Kasteel, Romantisch

Kookworkshop bij Cantharel

Bereid samen een 4-gangen seizoensdiner onder leiding van een echte chef-kok en sommelier bij Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. De locatie, het nabijgelegen landhuis(je) James, ligt verscholen in de natuur. Dé plek voor een romantische avond voor twee! 

Lees verder
Meer informatie
Van der Valk Hotel de Cantharel, Huisje James

De liefde bloeit op in Apeldoorn

De liefde bloeit op in Apeldoorn. Ontdek samen de stad en geniet in één van de toprestaurants van een heerlijk diner. Uitgegeten? Ook tijdens de rest van de avond kunnen jullie je hart ophalen in de binnenstad. Bekijk samen een romantische film, ga naar het stadstheater óf boek een overnachting in een luxe hotel met uitgebreid ontbijt. 

 

Lees verder
Meer informatie
Valentijn, Wijn,

Een actief avondje uit

Behoefte aan wat lichaamsbeweging? Met de VeluweSpecialist ontdek je de Veluwe op een sportieve manier! Van romantisch op de tandem, tot tokkelen op 25 meter hoogte. Hét uitje voor de actieve koppels

Lees verder
Meer informatie