Vier de leukste Vaderdaguitjes op de Veluwe

Een keer iets anders dan een bierpakket of een paar sokken?  Op de Veluwe vier je Vaderdag dit jaar anders dan anders. Een echte verrassing voor je vader! Maar het leuke is; de activiteiten zijn voor meerdere personen dus je kan al wel raden wie mee mag :). 

Crossen bij de Veluwespecialist

Wellicht dat je de Veluwe al eens op de fiets hebt verkend. De oude vertrouwde fiets of e-bike mag je bij de Veluwespecialist even laten staan. Er staat namelijk een bijzonder vervoersmiddel te wachten. De e-chopper is een vervoersmiddel die je echt eens geprobeerd moet hebben. Deze milieuvriendelijke scooter brengt jullie in rap tempo langs alle Veluwse highlights. We weten zeker dat jouw vader dit leuk vindt!  

Lees verder
E-chopper

Wild spotten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Zie je jullie al zitten in een wildobservatieplaats midden op de Veluwe? Als je heel stil bent, zie je de dassen, ijsvogels en boommarters verschijnen. Als je donkere kleding draagt en goed let op de sporen dan heb je een grote kans om wild te spotten. 

Lees verder

Biertjes tappen in de bierbrouwerij

Een gezellige avond bij één van de bierbrouwerijen op de Veluwe? Dat kan bij Bierbrouwerij Uddelaer. Je vindt er het lekkerste ambachtelijke speciaalbier. In de brouwerij geniet je van de lekkerste biertjes van de tap. Tip: bij Stadsbrouwerij Vos in de historische stad Elburg geniet je van een uitgebreide rondleiding mét een gezellige proeverij. Zo leer je de echte kneepjes van het vak!

Spanning en sensatie bij Vliegveld Teuge

Is jouw vader een echte waaghals? Tijd om een bezoekje te brengen aan Vliegveld Teuge. Ga je voor een rondvlucht, parachutespringen of vliegen in een flight-simulator? Op Airport Teuge kan het allemaal! Na die spannende ervaring is het tijd om na te genieten in een van de trendy restaurants op Airport Teuge. Plezier gegarandeerd! 

Lees verder

Watersportcentrum Harderwijk

Is je vader meer van de avontuurlijke uitjes? In Hulshorst vind je een tof watersportcentrum 'Windy Waters' waar je kan zeilen op een catamaran, windsurfen, stand up paddling en kitesurfen! Kies als afsluiting een heerlijke (en beroemde!) Watersport BBQ. Bekijk in de agenda wanneer jullie je op het water kunnen begeven! 

 

 

Wat ben jij van plan voor Vaderdag? Als je naar de Veluwe bent geweest, laat je het ons dan weten via #visitveluwe? 

Rondje Staverden in een Porsche

Vaderdag wordt al 10 jaar bijzonder gevierd op landgoed Staverden. Vaders en hun zonen worden uitgenodigd voor een ritje in een van de 'supercars': een echte Porsche! Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om landgoed Staverden op een bijzondere manier te ontdekken. Tip: vanaf 14.00 uur is er live muziek op het terras. Gezelligheid gegarandeerd! 

Lees verder

Nog meer inspiratie! - Voor als je nog meer wil ontdekken.