Wat te doen met Hemelvaart op de Veluwe

Hemelvaart 2020 is voor iedereen anders dit jaar. Vanwege het coronavirus zitten we met z'n allen al weken het merendeel van onze tijd thuis. Ook tijdens het Hemelvaartweekend zal dit nog zo zijn. Een bezoek aan een van de vele musea en attracties op de Veluwe zit er (nog) niet in. Ook lekker uiteten bij een restaurant of een drankje op het terras kan nog even niet. Maar wat kan je dan wel doen tijdens Hemelvaart op de Veluwe? Hieronder wat leuke tips voor je op een rij! En ga je naar buiten? Wees dan lief voor elkaar en houd die 1,5 meter afstand.

Kasteel Cannenburch, Macht en Pracht,

Kasteel Cannenburch, Macht en Pracht,

© Cannenburch

De Veluwe vanuit huis

Tijdens het Hemelvaartweekend mogen we er nog niet op uit. Gelukkig kan je de Veluwe ook gewoon vanuit huis ontdekken. Leer de belangrijke iconen op de Veluwe kennen met het kwartetspel, wandel online door een kasteel of spot wilde dieren vanuit je luie stoel. Bekijk hier de mooiste Veluwse initiatieven en activiteiten die je gewoon vanuit huis kunt beleven, zien, doen en bestellen.

Lees verder
Bekijk de thuisblijftips
Streekproducenten, Borrel, EVS, Puur, Bieren

Streekproducenten, Borrel, EVS, Puur, Bieren

© Jurjen Drenth
Boer met kippen - Barneveld

Boer met kippen - Barneveld

Streekproduct Veluwe Brood Landgoed Staverden

Streekproduct Veluwe Brood Landgoed Staverden

© Jurjen Drenth

Heerlijke Veluwse producten

Bij veel van de Veluwse boeren vindt minder afzet plaats door de coronacrisis. Omdat het natuurlijk erg zonde is al die lekkere en verse Veluwse producten verloren te laten gaan is het nu mogelijk een maaltijdbox te bestellen. Wat er allemaal in die box zit? Afhankelijk van welke maaltijdbox je kiest moet je denken aan producten zoals yoghurt, gedroogde worst, brood en bier. Allemaal heerlijke Veluwse producten die gewoon bij je thuis worden bezorgd! Super gemakkelijk dus voor het lange Hemelvaartsweekend.

Lees verder
Bestel hier

Misschien is het volgende ook interessant voor jou