Expositie Glaskunst


Waar:
Kasteel Cannenburch

Wanneer:
5 t/m 20 november

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Kasteel Cannenburch
Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
Plan je route
Afstand:

De Verenigde Naties hebben het jaar 2022 uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van het Glas. Geen beter moment voor het 3e lustrum van Expositie Glaskunst op kasteel Cannenburch.

Glaskunstenaars over de hele wereld hebben de mensheid bewust gemaakt van dit prachtige materiaal inclusief de opmerkelijke fabricagemethoden, onmisbare schoonheid en het vermogen om dingen vast te leggen en het volledige kleurenspectrum van de natuur te laten zien. Liefhebbers van glaskunst kunnen dit jaar voor de laatste keer in de maand november genieten van kleurrijk modern glas in een rijk historisch decor. We verwelkomen je graag in zowel het Bouwhuis als het kasteel.

Na deze editie stopt Stichting Glaskunst Epe na 15 jaar met de organisatie van de jaarlijkse expositie. We willen alle vrijwilligers van de stichting bij deze hartelijk bedanken voor hun toewijding en de prettige samenwerking.

Wanneer

  • Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 5 november 2022 t/m 20 november 2022 11.00 - 17.00 uur

Hier ga je heen