NJO Muziekzomer


Waar:
Apeldoorn

Wanneer:
t/m 14 augustus

Zo kun je ons bereiken

Adres:
7314 BZ Apeldoorn
Plan je route
Afstand:

We zijn erg blij te kunnen melden dat wij in de periode dat we de live editie van de NJO Muziekzomer Gelderland hadden gepland, ons publiek én een deel van de musici een online editie van ons festival kunnen bieden. In de periode van 31 juli t/m 14 augustus komt er elke dag een uitzending online te staan, met daarin nieuwe opnames die we maakten met young artist in residence Kika Sprangers en met een aantal ensembles dat anders liveconcerten zou hebben gegeven. En dat alles opgenomen op enkele van onze toplocaties! Ook hebben we opnames opgedoken van de mooiste concerten van o.a. het Nationaal Jeugdorkest (NJO) en vertonen we beelden uit het televisie-archief van Beeld & Geluid in Hilversum. Om het fe…

Lees verder

We zijn erg blij te kunnen melden dat wij in de periode dat we de live editie van de NJO Muziekzomer Gelderland hadden gepland, ons publiek én een deel van de musici een online editie van ons festival kunnen bieden. In de periode van 31 juli t/m 14 augustus komt er elke dag een uitzending online te staan, met daarin nieuwe opnames die we maakten met young artist in residence Kika Sprangers en met een aantal ensembles dat anders liveconcerten zou hebben gegeven. En dat alles opgenomen op enkele van onze toplocaties! Ook hebben we opnames opgedoken van de mooiste concerten van o.a. het Nationaal Jeugdorkest (NJO) en vertonen we beelden uit het televisie-archief van Beeld & Geluid in Hilversum. Om het festivalgevoel te versterken worden de online afleveringen omlijst door interviews met o.a. de optredende musici, dirigent en artistiek adviseur van het Nationaal Jeugdorkest (NJO) Antony Hermus, de boswachter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en lichtontwerper Teus van der Stelt.

De kaartverkoop voor de online editie is vandaag gestart via www.muziekzomer.nl. Voor € 5 bekijk je een online editie. Passe-partouts voor alle vijftien afleveringen kosten € 25.

Tijdens de opnames voor deze online editie bereikte ons het bericht dat er inmiddels op beperkte schaal weer liveconcerten met publiek mogelijk zijn. Daarom organiseren wij op 15 & 16 augustus, het slotweekend van de NJO Muziekzomer Gelderland, een tweedaags minifestival in Theater Orpheus in Apeldoorn, met Jeugdorkest Nederland, saxofoniste Kika Sprangers en meer! Binnenkort worden op www.muziekzomer.nl nadere details bekendgemaakt.

Lees minder

Wanneer

  • dagelijks t/m 14 augustus 2020
NJO

Hier ga je heen