Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het gespuis van De Kluis


Waar:
Café, eetcafé en zalencentrum De Groot

Wanneer:
t/m 13 januari

Zo kun je ons bereiken

Café, eetcafé en zalencentrum De Groot
Avervoordseweg 2
7396 PE De Vecht
Plan je route

vanaf jouw locatie

In dit blijspel speelt de bejaarde Douwe Stokvis die op een zeer bescheiden kamertje in een bejaardentehuis leeft, de hoofdrol. Hij heeft geen…

In dit blijspel speelt de bejaarde Douwe Stokvis die op een zeer bescheiden kamertje in een bejaardentehuis leeft, de hoofdrol. Hij heeft geen enkele reden om ook maar een klein beetje tevreden te zijn want zijn leven, en ook dat van zijn medebewoners, wordt vergald door hoofdzuster Amalia. Zij schept er een sadistisch genoegen in om het leven van de oudjes zo zuur mogelijk te maken. Van zijn jongste zoon heeft Douwe al meer dan twaalf jaar niets gehoord terwijl hij zijn oudste zoon en diens pinnige echtgenote maar eenmaal per jaar heel kort ziet en dan gaat het gesprek over niets anders dan zijn testament. Uiteraard ten gunste van beiden. Als zijn jongste zoon dan op een kwade dag toevallig weer komt opdagen om Douwe “kaal te plukken” zijn de rapen gaar. Voldoende redenen voor Douwe om met list en bedrog alle kwaadwilligen een oor aan te naaien. Met als gevolg dat “eind goed, al goed” niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. 
Samengevat, meer dan voldoende ingrediënten voor een komisch blijspel.

Voor de avondvoorstellingen in De Vecht zijn vanaf heden kaarten online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/vrijdag12-01 of www.ticketkantoor.nl/shop/zat-avond13-1.
Kaarten voor de zaterdagmiddagvoorstelling zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal. 

Tevens is er zaterdag 20 januari 2024 om 20.00 uur een voorstelling in het Dorpshuis in Voorst, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Ook voor deze voorstelling zijn kaarten online verkrijgbaar.

Wanneer

  • Zaal half uur voor aanvang open.

Prijzen

  • € 8,00 Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Hier ga je heen