Heide in Bloei Toernooi


Waar:
The Links Valley

Wanneer:
zondag 10 september

Zo kun je ons bereiken

Adres:
The Links Valley
The Links Valley
Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 117
3852 PT Ermelo
Plan je route
Afstand:

Het is een vriendschappelijk toernooi dat start met 9 holes op The Links Valley. Via het pad dat de baan van The Links Valley verbindt met de Heide Golf Baan van Landgoed Ullerberg komt u aan bij het golfhuisje uit 1923. Lange boomstammenbankjes staan klaar om te genieten het betoverende uitzicht op de paarse baan.

Het is inmiddels traditie geworden dat het Heide in Bloei Toernooi wordt georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen golfliefhebbers twee totaal verschillende banen ervaren op hetzelfde landgoed. De ruige geschoren fairways van heide op De Ullerberg versus de snelle gladde greens van The Links Valley .

De heidegolfbaan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa en al in 1923 getekend en in gebruik genomen. The Links Valley is de eerste omkeerbare negen holes golfbaan van Nederland en doet met haar hoogteverschillen on-Nederlands aan. 

Aanmelden kan via heerlijk@ullerberg.nl of receptie@thelinksvalley.nl

Wanneer

  • Zondag 10 september 2023 09.30 - 18.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 84,50 Inclusief green fees van zowel de Heide Golf Baan als The Links Valley), koffie-ontvangst met lekkers, lunchpakket en bitterballen na afloop.

Hier ga je heen