Een familiedag vol activiteiten plannen op de Veluwe

Wat is nou een leuke activiteit om samen met de hele familie te ondernemen? Dit is een vraag die vaak voorkomt bij het organiseren van een familiedag.

Tijdens de verjaardag van oma komt de jaarlijkse familiedag ter sprake, wat wordt er dit jaar georganiseerd? Dit blijkt ieder jaar weer een uitdaging voor jong en oud. Je bent vaak op zoek naar een leuke activiteit, gecombineerd met lekker eten en drinken. De Veluwe heeft veel te bieden, maar wat zijn de mogelijkheden?

De zoektocht naar het ideale familie uitje

De eerste stap die wordt gezet is de ‘zoekmachine’ op internet, want ja, dat doen we toch allemaal? Je zoekt op familiedag (of bedrijfsfeest, vriendinnenweekend, kinderfeestje). Er worden verschillende arrangementen aangeboden voor jong en oud. Activiteiten inclusief diner, bbq of tafelgrillen. Het liefst wil je een bedrijf die het uitje van A tot Z regelt. Met een paar klikken op de knop heb je zo een hele dag georganiseerd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Een dag om niet meer te vergeten

Het is zo ver, de familie dag is aangebroken. Iedereen wordt ontvangen in het restaurant onder het genot van een kopje koffie en een gebakje. Wat is het fijn om weer met iedereen bij elkaar te zijn!

De familie heeft gekozen voor de Oud Hollandse spelletjes, uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals de Boerenbuiten Spelen, escaperoom, buggy rijden en een gezellige huifkartocht. Tijdens de Oud Hollandse spelletje worden de oude spellen van vroeger weer uit de kast gehaald. Ken je hoefijzer gooien nog? Of hoedje wip, sjoelen, en de zenuwenspiraal? Gegarandeerd plezier!

Tijd voor het diner

Na twee uur alle spelletjes gehad te hebben is het tijd om lekker met elkaar aan tafel te gaan. Om de dag compleet te maken word de tafel gedekt voor een gezellige tafel grill. Dit doet iedereen denken aan kerst als de gourmet op tafel komt. Dat is altijd zo gezellig! Er word nog lang nagetafeld en nagenoten van deze heerlijke dag.

Wil jij ook een leuke familiedag reserveren?  Neem snel een kijkje op www.eventsopdeveluwe.nl

Deze blog is geschreven door Linda van Melle – Marketing Manager Recreatiepark De Boshoek. "Al zes jaar ben ik een fanatieke creatieveling op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. De veranderende behoefte van de vakantiegast en de continue ontwikkeling van het park inspireren mij elke dag om onze marketingmix te laten groeien. Persoonlijke aandacht staat hierbij op 1."