De Hertshoorn

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Putterweg 68
3886 PG Garderen
Plan je route
Afstand:

Camping de Hertshoorn is een stijlvolle, parkachtige aangelegde kindvriendelijke camping direct gelegen tegen het Speulder- en Sprielderbos.

Dit eeuwenoude bos is een waar paradijs voor wild. De Hertshoorn wordt gerekend tot de beste campings van Nederland. De natuur in de omgeving nodigt uit tot heerlijk buiten zijn. Ook de kinderen zullen een verblijf op de Hertshoorn waarderen. Zij zullen zich prima vermaken door het recreatieteam, het  buitenzwembad met familieglijbaan, familierestaurant De Wildebras met unieke speelzolder en de meerdere aanwezige speeltuinen. Voor de tieners is er een speciaal programma.

De Hertshoorn is auto en honden vrij en biedt diverse glamping verhuuraccomodaties aan. Op 1,5 km van de Hertshoorn ligt het dorpje Garderen. Dit pittoreske dorpje werd ook graag bezocht door Koning Willem III en Koningen Juliana. Hier heeft het dorp zijn bijnaam 'Prinsheerlijk Garderen' aan te danken. Je vindt er een aantal supermarkten, slagers, een bakker, een ijssalon en enkele gezellige restaurants.

Camping de Hertshoorn

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen