Apeldoorn

Kinderpretpark Julianatoren, Apenheul en natuurlijk Paleis het Loo: het zijn dé topattracties van Apeldoorn. Maar wist je dat deze levendige stad in het groen veel meer te bieden heeft? In de Apeldoornse binnenstad vind je niet alleen de bekende grote ketens,  maar ook knusse boetiekjes waar je urenlang kunt rondkijken.

Ben je uitgewinkeld? Geniet dan van een lekker hapje of drankje in één van de gezellige cafeetjes of maak een fijne wandeling door één van de vele stadsparken. Ook cultuurliefhebbers kunnen in Apeldoorn hun hart ophalen: poppodium Gigant, expositiecentrum ACEC, cultuurhuis CODA én Theater Orpheus zitten op steenworp afstand van elkaar en zijn een bezoekje meer dan waard. Kijk voor meer informatie op Apeldoorn-binnenstad.nl

 

Befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur

Het Nationale Park De Hoge Veluwe omvat 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand en telt vele verschillende plant- en diersoorten. Samen met Jachthuis Sint Hubertus, Museonder en het Kröller-Müller met de Beeldentuin vormt het Park een unieke en zeer befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur. 

Congresstad Apeldoorn

Wist je dat Apeldoorn ook als locatie voor bijeenkomsten en congressen veel te bieden heeft? Ga naar apeldoorncongresstad.nl voor meer informatie! 

Meer informatie