Barneveld

Wie Barneveld zegt, denkt natuurlijk meteen aan ‘kip en ei’. Niet verwonderlijk, want Barneveld is in Nederland en vér daarbuiten bekend als hét pluimveehart van ons land. Toch is Barneveld méér dan kip en ei. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden vakantiegangers en toeristen Barneveld.

Zij verblijven op één van de meer dan zestig vakantieparken of campings óf bezoeken één  van de vele evenementen, zoals de Oud Veluwse Markten op zes donderdagen in juli en augustus of dé Internationale Ballonfiësta Barneveld op vier zomerse avonden in augustus. Er is altijd wel iets te doen en te beleven in Barneveld!

Verrassend, vertrouwd en Veluws!

De gemeente Barneveld heet je graag welkom in één van de negen dorpen: Barneveld, De Glind, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen, Garderen, Stroe, Kootwijk en Kootwijkerbroek. De centra van Barneveld en Voorthuizen nodigen uit om te winkelen en te shoppen. Kwaliteitswinkels met servicegerichte aandacht… je vindt het in Barneveld!

Lees verder
Boer met kippen - Barneveld Ballonfiesta - Barneveld - Man binnenin ballon

Blijf je slapen? - kies een accommodatie

Actief in Barneveld

In het prachtige buitengebied is er van alles te zien en te beleven. Wat dacht je van een mooie wandeling over een klompenpad? Wandel over boerenerven en langs weilanden en wees niet verbaasd als je oog in oog met een koe komt te staan! Liever op de pedalen? Ook dat kan volop in Barneveld. Er is een fietsknooppuntennetwerk zodat je je eigen fietsroute kunt samenstellen. Ontdek alle mogelijkheden op gobarneveld.nl.

Lees verder
Ga naar Visit Regio Barneveld
Mountainbiken - Fietsen - Bos - Barneveld wandelen - bos - barneveld

Wat is er te doen in Barneveld?