Ermelo

Fietsen door de prachtige bossen of over de diverse heidevelden, wandelen over Landgoed Staverden, het kleinste stadje van Nederland met zijn witte pauwen, surfen bij strand Horst of paardrijden rond het KNHS Centrum, in Ermelo kun je volop genieten van het mooie buitenleven!

Maar Ermelo staat ook voor genieten van de rust bij de Schaapskooi, een huifkartocht door de natuur en de geschiedenis van de natuur ervaren in museum het Pakhuis. Ermelo heeft een eigen bierbrouwerij en een wijngaard waar je terecht kan voor rondleidingen en gezellige proeverijen. Je lekker sportief uitleven kan je tussen de bomen in het Klimbos of door een potje te paintballen of Pitch & Putt-golf bij Strand Horst. En wat te denken van een excursie met de boswachter op zoek naar wild?  

 

Buitenleven in Ermelo

Lekker eten en drinken doe je in een van gezellige restaurants van Ermelo. Lekker slapen in een van de hotels, campings, bungalowparken of groepsaccommodaties in de schitterende natuur. En wie weet zie je als je geluk hebt vanuit je raam een hert of wild zwijn. 

Ermelo Buitenleven, wij verwelkomen je graag!

Lees verder
Meer informatie
Terras Ermelo

Wat is er te doen in Ermelo?

Blijf je slapen? - kies een accommodatie