Ermelo

Fietsen door de prachtige bossen of over de gekleurde heidevelden, wandelen over Landgoed Staverden, het kleinste stadje van Nederland met zijn witte pauwen, surfen bij Strand Horst of paardrijden rond het Nationaal Hippisch Centrum; in Ermelo kun je volop genieten van het mooie buitenleven!

Maar Ermelo staat ook voor genieten van de rust bij de Schaapskooi, een huifkartocht door de natuur en de geschiedenis van de natuur ervaren in Museum het Pakhuis. Ermelo heeft een eigen bierbrouwerij en een wijngaard waar je terecht kan voor rondleidingen en gezellige proeverijen. Je lekker sportief uitleven kan je tussen de bomen in het Klimbos of door bij Strand Horst een potje te paintballen of Pitch & Putt-golf te spelen. En wat te denken van een excursie met een boswachter op zoek naar wild?  

Buitenleven in Ermelo

Lekker eten en drinken doe je in een van de gezellige restaurants van Ermelo. Heerlijk slapen kan in een van de hotels, campings, bungalowparken of groepsaccommodaties in de schitterende natuur. Met een beetje geluk zie je vanuit het raam een hert of wild zwijn langslopen. 

Ermelo Buitenleven, wij verwelkomen je graag!

Lees verder
Meer informatie
Terras Ermelo

Wat is er te doen in Ermelo?

Blijf je slapen? - kies een accommodatie