Wild natuurtocht op een elektrische step

Deze unieke WILD Natuurtocht Veluwe beleef je op een Elektrische step. In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben we de natuurtocht door de mooiste gebieden in de omgeving van Nunspeet uitgezet.

De elektrische Fat Max komt in beweging en niet veel later voel je de zon in je gezicht en de wind door je haren. In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben we de natuurtocht door de mooiste gebieden in de omgeving van Nunspeet uitgezet.  Samen met de ervaren natuurgids trekken jullie de bossen in, op zoek naar deze mooie locaties.
Tijdens de tour zal de gids vertellen over het wild dat er leeft en hoe je de aanwezigheid kunt herkennen, aan bijvoorbeeld hun sporen of beschadigingen aan de bomen. Met een beetje geluk staan de hoofdrolspelers op één van de wildakkers op jullie te wachten.

Doordat we op een elektrische step de natuur in gaan kunnen we in korte tijd grote afstanden afleggen. Dit zorgt ervoor dat we meerdere mooie plekken in het bos aan kunnen doen! 

Dit ga je doen

Met een gids trek je de bossen in op een elektrische step op zoek naar de mooiste plekken. Door het ideale vervoersmiddel kun je in korte tijd toch grote afstanden afleggen. Kosten: €35,- p.p. Gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Alleen te boeken op vaste tijden.

Zwijnen foto

Hier ga je heen