Arrangement Droomparken

Vier de herfst op de Veluwe en kom genieten, proeven en beleven! De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de wildgerechten staan weer op tafel. 

Vier de herfst op de Veluwe en kom genieten, proeven en beleven! De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de wildgerechten staan weer op tafel. Ook dit najaar is er weer genoeg te doen op de Veluwe: kom genieten van de heerlijkste wildgerechten, de lekkerste biertjes en de knusse sfeer die de herfst met zich meebrengt. Je beleeft de herfst het best op de Veluwe!

We snappen dat je wat langer wil blijven op de Veluwe. Blijf daarom gerust slapen! Of je nu op zoek ben naar een mancave moment in een Tiny House of liever een wellness sfeertje wilt creëren in een luxe lodge, Bij Droomparken komen je dromen uit. Wordt het niet weer eens tijd om met de leukste en liefste mensen die je kent een gezellig samenzijn te organiseren? Bij Droomparken ontvang je een korting van 25% op je verblijf in de herfstvakantie. 

En op de Veluwe is er genoeg te beleven, laat je inspireren. We hebben een aantal tips voor een fijn weekend voor je verzameld. 

 

Dit ga je doen

phpdchIdB
1

Oktober: gezellig samenzijn bij Droomparken

 Profiteer nu van dit mooie aanbod en verwen jezelf en je vriend/vriendin met een heerlijke vakantie op één van de luxe Droomparken.

phpIMaImp
2

INCLUSIEF Welkomsbox met leuke artikelen

Je ontvangt bij aankomst een verrassende welkomstbox vol met leuke artikelen.

phpDBAdmn
3

Wandelen door het Park met een boswachter

Op zaterdagen kun je het Park ontdekken tijdens een wandeling met de boswachter. Wie weet spot je één van de wilde dieren die er te vinden zijn!

phpANCAbi
4

Bezoek de Veluwse Hanzesteden

Wandel over de karakteristieke keitjesstoepen van de bijna perfect vierkante vissersvesting Elburg van bezienswaardigheden naar musea. Of voel in ondernemend Harderwijk de oude handelsgeest in de bijzondere boetiekjes en conceptstores. Het schilderachtige Hattem trok naast kooplieden ook veel kunstenaars. Zoals Jan Voerman, wiens wolkenluchten boven de IJssel je kunt bewonderen in het Voerman Museum.

phpDnmLkj
5

Rust en ruimte op de Veluwe

Op de Veluwe kom je helemaal tot rust. Niets hoeft. Alles mag. Het ultieme onthaasten. Bijvoorbeeld in een van de thermen die je op de Veluwe vindt. Heerlijk ontspannen in de sauna, genieten van een duik in het zwembad en van de natuur. En dan: als een blok in slaap…

phpleEcHH
6

Ontdek het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum ligt midden in 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het Kröller-Müller Museum komt al het mooie samen. De unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur staat garant voor een bijzondere ervaring. Het museum bezit de tweede grootste verzameling van Van Gogh ter wereld met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen.

Droompark Hulckesteijn

Hier ga je heen