Hoge Veluwe arrangement

Speciaal voor die mensen die juist in de wintermaanden lekker de Veluwse gezelligheid opzoeken, hebben we het Hoge Veluwe arrangement van Het Lorkenbos in Otterlo.

Bij Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo geniet je het hele jaar van de rust en de ruimte in en om de natuurlijk gelegen Vakantiebungalows. En in de wintermaanden is er nog veel meer rust er ruimte in dit prachtige gebied te ervaren. De Veluwe is immers ieder jaargetijde weer anders en adembenemend, ook in de winter. Speciaal voor die mensen die juist in de wintermaanden lekker de Veluwse gezelligheid opzoeken, hebben we het Hoge Veluwe arrangement. Je krijgt bij het inchecken op ons park per persoon een dagkaart voor de Hoge Veluwe cadeau samen met informatie over het park en de omgeving. Hiermee kun je dan een dag lang samen genieten van een afwisselend landschap, fietsen op de gratis witte fietsen, een bezoek brengen aan het Museonder en de speeltuin. Ook is het wereldberoemde Kröller-Müller Museum met de grote verzameling van het werk van Vincent van Gogh een bezoek waard (Let op: dit is tegen bijbetaling)

Voorwaarden
Alleen online te boeken via lorkenbos.nl met de actiecode HOGEVELUWE. De code is alleen geldig bij een verblijf in de maanden januari, februari, maart, oktober, november en december 2019 bij het reserveren van een midweekverblijf (ma-vr) in type Berken (2p), Korhoen(6p) of Beekje (8p). De code is alleen op nieuwe boekingen geldig die ná 20 december 2018 zijn vastgelegd. De code is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingen. Ook niet bij LastMinutes.

Dit ga je doen

Het Lorkenbos
1

Overnachting Vakantieoord Het Lorkenbos

Geniet van een overnachting in het Vakantieoord Het Lorkenbos, centraal gelegen in de natuur op de Veluwe. 

Hoge Veluwe
2

1x per persoon een dagkaart voor een bezoek aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Je krijgt bij het inchecken op ons park per persoon een dagkaart voor de Hoge Veluwe cadeau samen met informatie over het park en de omgeving. Hiermee kun je dan een dag lang samen genieten van een afwisselend landschap, fietsen op de gratis witte fietsen, een bezoek brengen aan het Museonder en de speeltuin.

KMM
3

(optioneel) Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum

Breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. De unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur staat garant voor een bijzondere ervaring. Het museum bezit de tweede grootste Van Gogh-verzameling ter wereld met bijna 90 schilderijen en ruim 180. Daarnaast bevat de collectie topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Hier ga je heen