Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Harderwijkerweg 497
8077 RJ Hulshorst
Plan je route
Afstand:

Je vindt ons op 5 minuten afstand van het Veluwemeer, aan de rand van de Veluwe. Met Veluwe Events in de achtertuin combineer je een relaxed v…

Je vindt ons op 5 minuten afstand van het Veluwemeer, aan de rand van de Veluwe. Met Veluwe Events in de achtertuin combineer je een relaxed verblijf met een activiteit. In ons paviljoen hotel loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het verwarmd buitenzwembad naar onze sauna. Na een dag wandelen over de Veluwe of 4x4 rijden bij Veluwe Events relax je bij onze open haard in de Hooibergbar. De ideale plek om te borrelen of voor een kopje koffie na een fietstocht in onze omgeving. In restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken en gerestaureerde staldeuren geven een huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Kom je met de hele familie of een vriendengroep? Overnacht dan in Villa De Beyaerd. Met vijf slaapkamers, een recreatieruimte, woonkamer, ruime keuken, eetkamer en terrassen is Villa De Beyaerd perfect voor zowel privé als zakelijke gelegenheden voor maximaal 15 personen.

Het hotel
Het hotel beschikt over 24 standaard kamers, 38 comfort kamers, 25 deluxe kamers, 4 familiekamers en 11 vergaderzalen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heb je toegang tot het wireless internet. Bijzonder is Villa De Beyaerd: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten of particulier verblijf (bijvoorbeeld een familie reunie).

Veluwe Events
Sinds 2014 is één van de grootste outdoorcentra van Nederland; Veluwe Events onderdeel van het hotel. Zij organiseren de  meest uiteenlopende activiteiten, zoals quad en 4x4 rijden, lasergamen, klimtorens, challenge parcours etc.

De omgeving 
Een prachtig aangelegde bostuin, een verwarmd openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. Je kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras. Historische stadjes, prachtige natuur, bijzondere musea, veelzijdige attracties en dierenparken liggen allemaal binnen handbereik!
(Elektrische) Fietsen zijn te huur bij de receptie van het hotel en je ontvangt hierbij gratis een aantal leuke fietsroutes. 

Arrangementen 

Fietsarrangement

  • Overnachting met uitgebreid ontbijt
  • Welkomstdrankje in het hotel
  • Fietshuur voor 1 dag
  • E-bike voor € 10,00 p.p. extra

Sleep & Dine arrangement

  • Overnachting met uitgebreid ontbijt
  • Welkomstdrankje in het hotel
  • 3-gangendiner

Toegankelijkheid:

  • Aangepaste kamer aanwezig die extra breed is en een aangepaste douche en een invalidetoilet bevat
  • Er zijn invalideparkeerplaatsen aanwezig
  • Hulphonden zijn toegestaan
De Beyaerd buitenkant

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen