Mountainbikeroute Voorthuizen

De Veluwe Specialist Voorthuizen heeft dé mountainbikeroute van Voorthuizen. Geniet van de Veluwse natuur tijdens een leuke mountainbiketocht.

Met behulp van een GPS ontdek je de mooiste plekjes van de omgeving van Voorthuizen. De route start bij de Veluwe Specialist, is 20-25 kilometer lang en bestaat uit diverse ingrediënten. Van bossen en zandafgravingen tot heuvels en modderpaden, voor ieder wat wils.  

Daarnaast leidt de route je langs de hoogtepunten van de omgeving. De GPS leid je naar het Speulder- en Sprielderbos, Boeschoten en het Wilbrinkbos. Of je nou kiest om netjes de fietspaden te volgen of als avonturier ‘off-road’  te gaan. De GPS zorgt er altijd voor dat jullie de hoogtepunten niet missen.

Let op: De routes zijn uitsluitend te fietsen inclusief mountainbikehuur bij de Veluwe Specialist. Het is niet mogelijk om alleen een GPS te huren bij de Veluwe Specialist.

Meer informatie over de route en het huren van mountainbikes? Kijk dan op de website van de Veluwe Specialist.

Dit ga je doen

Mountainbiken
1

Ontdek de mountainbikeroute!

De GPS wijst je hemelsbreed de weg. Hierdoor heb je de keuze om netjes de fietspaden te volgen of de uitdaging aan te gaan en ‘off-road’ te gaan.

De mountainbikeroutes zijn altijd in combinatie met de huur van een van onze mountainbikes!

Mountainbiken

Hier ga je heen