Mountainbikeroute Hoenderloo

Ontdek de mountainbikeroute van Hoenderloo. Vanaf de Veluwe Specialist Hoenderloo is het mogelijk om een leuke mountainbiketocht te fietsen.

De Veluwe Specialist biedt je aan de hand van een GPS een mountainbikeroute waarbij de je mooie Veluwse natuur ontdekt. De route van 20-25 kilometer leid je door de Veluwse bossen, zandafgravingen, heuvels en modderpaden.

Ook brengt de route je langs de hotspots van de omgeving. Voor de route vanaf de Veluwe Specialist Hoenderloo zijn dit: Radio Kootwijk, de Ugchelse berg en de mooie bossen en heide rondom Hoenderloo. Je kan tijdens de tocht kiezen voor het fietspad, maar voor de echte avonturier is het mogelijk om ‘off-road’ te gaan. De GPS zorgt er altijd voor dat je de juiste kant opgaat. 

Let op: De routes zijn uitsluitend te fietsen inclusief mountainbikehuur bij de Veluwe Specialist. Het is niet mogelijk om alleen een GPS te huren bij de Veluwe Specialist.

Meer informatie over de route en het huren van mountainbikes? Kijk dan op de website van de Veluwe Specialist.

Dit ga je doen

Mountainbiken
1

Ontdek de mountainbikeroute!

De GPS wijst je hemelsbreed de weg. Hierdoor heb je de keuze om netjes de fietspaden te volgen of de uitdaging aan te gaan en ‘off-road’ te gaan.
De mountainbikeroutes zijn altijd in combinatie met de huur van een van onze mountainbikes!
Mountainbiken

Hier ga je heen