Smultoer – genieten in Oldebroek

De lekkerste fietsroute van de gemeente Oldebroek is een geweldige combinatie van genieten van een prachtige omgeving, het bekijken van lokale hotspots en proeven bij zeven fantastische ondernemers.

€ 15,00

De lekkerste fietsroute van de gemeente Oldebroek is een geweldige combinatie van genieten van een prachtige omgeving, het bekijken van lokale hotspots en proeven bij zeven fantastische ondernemers. De Smultoer bestaat uit twee fietsroutes van zo’n 25 km en voert de fietser door een afwisselend landschap van bossen, heide, polders en langs schitterende landhuizen en monumentale boerderijen.

Met de wind in je haren en de zon op je gezicht fiets je van ondernemer naar ondernemer. Zeven ondernemers in totaal die ieder gekenmerkt worden door gastvrijheid, passie en creativiteit. Geniet van rijp seizoensfruit uit eigen boomgaard, een ambachtelijk gebakken broodje, een geurige kop thee met uitzicht op weidse polders, een heerlijke verrassing in een prachtige gerestaureerde molen, een kop soep op een sfeervol terras of ……? Door de seizoenen heen varieert het aanbod bij elke ondernemer waardoor de Smultoer altijd spannend blijft. Op weg van de ene ondernemer naar de andere worden diverse lokale bezienswaardigheden beschreven in de routebeschrijving.

Is de route te lang, is er te veel te zien onderweg of te veel te beleven bij de lokale ondernemers? Maak de route op een andere dag af! Valt het weer tegen op de geplande dag van de fietstocht? Kies een dag waarop de zon wel schijnt, want reserveren bij de ondernemers is niet nodig. De ondernemers kunnen bezocht worden tijdens reguliere openingstijden. Bekijk hiervoor de websites van de lokale ondernemers.

De Smultoer kost 15 euro, dit is inclusief zeven bonnen voor diverse lekkernijen en een duidelijke routebeschrijving. Vanwege de lengte en de leuke, gevarieerde stops onderweg is de route ook heel geschikt voor kinderen.

De Smultoer is verkrijgbaar bij zes van de zeven ondernemers:

  1. De Bakkersmolen 
  2. IJssalon Strijkert 
  3. Theeschenkerij Boerengoed 
  4. Fruittuin Verbeek 
  5. Bakkerij Jonker 
  6. Gasterij de Zeuven Heuvels 
  7. Landal Landgoed ’t Loo  LET OP: geen verkooppunt.

De Smultoer is ook online te bestellen. Kijk voor meer informatie op smultoer.nl

Smultoer Genieten in Oldebroek

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen