Culinaire fietsroutes Apeldoorn

Proef de Veluwe met een culinaire fietsroute in en om Apeldoorn: Da’s dubbel genieten! Da’s dubbel genieten! Ontdek de mooie omgeving van Apeldoorn in twee prachtige fietsroutes van 45 km of 55 km in en rond de stad.

Geniet volop van de Wilde Veluwse seizoensproducten tijdens de geselecteerde culinaire stops op de route. Word culinair verrast met het lekkers dat lente, zomer of herfst op dat moment te bieden heeft.

Hoe werkt het?
Je koopt je e-ticket op uitinapeldoorn.nl/arrangementen. Op de dag naar keuze meld je je met je e-ticket bij de startlocatie. Daar krijg je de kaart met de fietsknooppunten, informatie over de interessante locaties op je route en vouchers voor de culinaire tussenstops. De rest bepaal je helemaal zelf: wanneer je vertrekt, waar je onderweg stopt of hoelang je erover doet. De culinaire fietsroute is te fietsen vanaf Pasen (19 april) tot en met zondag 3 november 2019.

Culinaire fietsroute als cadeau
Wil je iemand op een originele manier verrassen? Geef dan deze culinaire fietsroute cadeau! De gelukkige kan zelf bepalen welke route er wanneer gefietst gaat worden. Mail naar
seizoensroutes@vrijetijdswerk.nl voor de tickets en bijpassende cadeau-envelop.

Combinatie met overnachting
Combinatie met overnachting Apeldoorn biedt teveel om in één dag te beleven. Blijven slapen is een aanrader. Zeker als je er ook nog op uit trekt om de prachtige Veluwe te ontdekken. Zie hiervoor uitinapeldoorn.nl/ overnachten-in-apeldoorn. De fietsroute combineren met overnachting op de startlocatie? Dat kan bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon of Landal Miggelenberg

Bekijk hier de flyer (EN / DE / NL)

Dit ga je doen

1

Route 1 | 45 KM | € 34,50

Route van 45 km met drie culinaire stops en geschikt voor alle fietsers. Inclusief:

  1. Landal Miggelenberg: koffie + streekhapje
  2. Het Stadscafé: lunch
  3. Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel: Hoofdgerecht van het seizoen
2

Route 2 | 55 KM | € 49,50

Route van 55 km met vijf culinaire stops. Vooral geschikt voor e-bikes en sportieve fietsers vanwege de lengte én het hoogteverschil. Inclusief:

  1. Bilderberg Hotel De Keizerskroon: koffie met pastry
  2. Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel: Lunch van het seizoen
  3. Landal Miggelenberg: streekhapje
  4. Het Stadscafé: streekhapje
  5. Bilderberg Hotel De Keizerskroon: Veluwe proeverij van het seizoen
Hoog Buurlo

Hier ga je heen