Het Meulunterenpad

Type: Wandelroute
Afstand: 12.0 km

Het Meulunterenpad

Type: Wandelroute
Afstand: 12.0 km

Zoek je een wandeling buiten de gebaande paden? Loop dan eens het Meulunterenpad, een adembenemend klompenpad in Lunteren. Dit klompenpad heeft een lengte van 12 kilometer.  


Aangeboden door: Klompenpaden

Zoek je een wandeling buiten de gebaande paden? Loop dan eens het Meulunterenpad, een adembenemend klompenpad in Lunteren. Dit klompenpad heeft een lengte van 12 kilometer.  De route is bewegwijzerd met een groene klomp. 

Het Meulunterenpad brengt je naar het gebied rond de Goudsberg. Een prachtig stukje Veluwe met eindeloze bossen, uitgestrekte velden en hier en daar wat cultuurgeschiedenis. Zo wandel je door het eeuwenoude Luntersche Buurtbosch en beklim je uitkijktoren De Koepel voor een spectaculair uitzicht. Iets verderop kom je bij De Grote Zandgroeve en nog iets later bij een historische Germaanse Put met originele resten uit de ijzertijd. En de kinderen? Die gaan gegarandeerd los op het superfijne stuifzand van het Wekeromse Zand.

 Let op: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. 

Kijk voor meer informatie over de route en de routefolder op klompenpaden.nl.

Afstand
12.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Dorpstraat 192
Lunteren
Eindpunt: Dorpstraat 192
Lunteren