Pelserpad

Type: Wandelroute
Afstand: 14.0 km

Pelserpad

Type: Wandelroute
Afstand: 14.0 km

Zoek je een wandeling buiten de gebaande paden? Loop dan eens het Pelserpad, een adembenemend klompenpad in Ermelo. Dit klompenpad heeft een lengte van 14 kilometer.

Wandelen door weilanden, langs akkerranden en over historische en nieuwe landgoederen in het prachtige buitengebied van Ermelo. Ontdek het mooie buitengebied van Ermelo rond de buurtschappen Horst en Telgt. Rust, kleinschaligheid en een combinatie van natuur en cultuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan! De route is bewegwijzerd met een bruine bordjes met een klomp en is in 2 richtingen te wandelen.

Let op: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. 

Klompenpaden

Klompenpaden zijn routes door het boerenland in de provincie Gelderland en Utrecht. De Gelderse Klompenpaden worden aangelegd en onderhouden door Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Wil je meer weten over het Pelserpad en de andere Klompenpaden? Kijk dan op klompenpaden.nl.

Afstand
14.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 66
Ermelo
Eindpunt: Hoeve Kindergoed
Nijkerkerweg 66
Ermelo